Ignace.
Levering OK
Goed en uitgebreid instructie pakket. Reageert prompt op vragen maar de antwoorden zouden wat helderder geformuleerd kunnen worden.
Bij eerste ontvangst alleen 2 zenders gekregen. Bij 2de ontvangst zat in een open gescheurde verpakking de verkeerde ontvanger Bij 3de ontvangst zat de juiste ontvanger Werd wel snel verstuurd maar was niet nodig geweest om dit in 3 keer te doen Kwestie van in 1 keer de juiste bestelling te sturen
Ik heb mijn spullen nog niet, de levertijd zou in de webshop te zien zijn, maar na goed zoeken heb ik deze vermelding van de levertijd nog steeds niet gevonden.
Positief, geleverde producten beantwoorden aan de verwachting
Zeer correcte service en snelle levering.
snelle reactie en product is prima
Weet ik nog niet 22-12-2025 besteld en betaald en nog steeds wachtende 2-01-2026 Zou ik ze aanbevelen staat eronder,wat betreft reply's en raad wel Kwa snelheid levering ga ik het neutraal houden. Bol.col besteld 2de al geleverd,waarom kan dat niet bij dit bedrijf,10dagen is wel echt lang.
Ik heb helaas nog niets ontvangen
Prima service.
Ik heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Geen tracking gegevens gekregen en tot 2 maal een mail verstuurd om te vragen waar mijn bestelling blijft!
Geweldige service, geweldig bedrijf geleid door een geweldig persoon. AB dikke merci
Ze hebben mijn juist geïnformeerd
snelle reactie
Poortopenershop.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Poortopenershop.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Poortopenershop.com
Dragonder 32B
5555xz Valkenswaard
Levering OK
Positief, geleverde producten beantwoorden aan de verwachting
Zeer correcte service en snelle levering.
snelle reactie en product is prima
Ik heb helaas nog niets ontvangen