Dupont nn Menensesteenweg 297 te 8940 Wervik BTW BE0411.617.322
Niet correct Er is een foutieve lat van 100cm ipv 102cm geleverd Heb opgebeld...ze zouden de correcte lat van 102 cm naleveren Wij zijn nog steeds in blijde verwachting
gemengd
Heel goede ervaring. Je kan vragen stellen aan gekwalificeerde personen. Snelle levering.
Goed advies en snelle levering
Hele goede service en heel.goed betrouwbare producten
Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden, top service en ondersteuning ook na levering !
Onderdelen poortopener
Snel antwoord op mails en snelle bezorging.
Prima ervaring. Stuurde een appje op zondag en kreeg direct antwoord
Top
Goede service
Service zeer goed Dit was de 2e keer dat ik iets bestelde 1e keer kreeg ik ook veel uitleg over de poortmotor
Na ongemakkelijke opstart een goed eindresultaat
Bestelling na mailing nog goed ontvangen.
Poortopenershop.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Poortopenershop.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Poortopenershop.com
Dragonder 32B
5555xz Valkenswaard
gemengd
Goed advies en snelle levering
Hele goede service en heel.goed betrouwbare producten
Onderdelen poortopener
Snel antwoord op mails en snelle bezorging.
Prima ervaring. Stuurde een appje op zondag en kreeg direct antwoord
Top
Goede service
Na ongemakkelijke opstart een goed eindresultaat
Bestelling na mailing nog goed ontvangen.
Poortopenershop.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Poortopenershop.com