Professioneel, vriendelijk, netjes, ervaren, mooie praktijk
Fysio had ervaring, legde alles netjes uit
Kundige fysiotherapeut
Zeer kundig, rustig, vriendelijk,communicatief.
Deskundigheid en gerichte aanpak met daarbij vriendelijkeheid
Luistert heel goed en stelt juiste vragen. En de uitleg was heel duidelijk
Emmy is een hele spontane meid en ook zo lekker direct. De fysio geeft ze met duidelijke uitleg. Soms doet ze ook even mee om het voor te doen. Ze pakt je aan als ze denkt dat je stiekem beter kan, of als je de kantjes eraf loopt. Ook een gezellig gesprek kan zeker bij haar. Al met al had ik me geen betere kunnen wensen????
Hun deskundigheid. Je op je gemak stellen en alle handreikingen
de persoonlijker aandacht
Vakmanschap
Hele vriendelijke persoon ,met duidelijke uitleg over klacht en behandeling
Goede communicatie en goede behandeling
Kundig, vertrouwd.
Als iemand nek en schouderklachten heeft
PMC in Balans, Fysiotherapie & Revalidatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PMC in Balans, Fysiotherapie & Revalidatie heeft de volgende resultaten bereikt:
Professioneel, vriendelijk, netjes, ervaren, mooie praktijk
Fysio had ervaring, legde alles netjes uit
Kundige fysiotherapeut
Zeer kundig, rustig, vriendelijk,communicatief.
Deskundigheid en gerichte aanpak met daarbij vriendelijkeheid
Luistert heel goed en stelt juiste vragen. En de uitleg was heel duidelijk