goede theraeut
Geeft duidelijke uitleg, ook bij vragen, is rustig en voel me er bij op mijn gemak.
Dan, wanneer ik iemand tref met soortgelijke klachten …
Eerdere fysio behandelingen hadden geen effect/er werd niet de juiste diagnose gesteld waardoor bijna jaar lang geen effectieve behandeling. Deze therapeut stelde direct juiste diagnose en handelde er ook naar.
Als mij gevraagd wordt naar een fysiotherapeut zal in deze persoonsaar hem verwijzen
Dat ze mij serieus neemt en goede adviezen geef
De rust die de therapeut uitstraalde, de respectvolle benadering, de vaardigheden en de kennis, de mogelijkheid om ook samen te lachen
indien van toepassing zeker aan te bevelen
Wanneer iemand dezelfde klachten heeft als ik en al naar een 'gewone' fysio is geweest
duidelijke uitleg over de behandeling en de reden waarom de oefening gedaan worden
Goede adviezen, luisteren en doorsturen indien nodig
Deskundigheid
zeer kvakkundig
…
Goede open communicatie en prima behandeling
PMC in Balans, Fysiotherapie & Revalidatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PMC in Balans, Fysiotherapie & Revalidatie heeft de volgende resultaten bereikt:

goede theraeut
Dan, wanneer ik iemand tref met soortgelijke klachten …
Dat ze mij serieus neemt en goede adviezen geef
indien van toepassing zeker aan te bevelen