9.4 /10

checkbox99% beveelt Plinten.nl aan!

Diversiteit in aanbod

Kali Orexi

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer lange levertijd

Nathalie van der Schoot InterieurOntwerp

Snelle reactie en levering.

Kdv

Mooie plinten en snel geleverd

Marcel v Spronsen

Gewoon heel goed

Walter

Goed en snelle levering

Krijn particulier

Ik had besteld lijsten voor de deuren, kreeg netjes te horen dat het een paar.dagen langer zou duren voor de bestelling zou komen dus ik werd goed geïnformeerd bedankt hiervoor .dit bedrijf is een aanrader groet krijn

Schipper

Snel besteld. Toen bleek dat de plinten niet meer leverbaar waren, contact gehad en snel nieuwe geregeld. Kort en persoonlijk lijntje daar hou ik van.

Vanhie louïs

SterSterSterLege sterLege ster

Okee

Carole

Super! Bestellen ging heel makkelijk en ik werd gebeld om een afspraak te maken wanneer het geleverd zou worden. Top!

Willem

Goed product maar opk zeer snel geleverd.

Plinten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Plinten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 18 januari 2025

Plinten.nl

Plinten.nl is de webshop voor goedkope en kwaliteits plinten. De webshop is onderdeel van Laminaat Outlet, de grootste vloerenhandel in de omgeving van Haarlem. Wij zijn gespecialiseerd in plinten en het vervoer hiervan. Wij hebben beschikking tot de grootste collectie plinten en kunnen de plinten goedkoop en gemakkelijk leveren.

Diversiteit in aanbod

Kali Orexi

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer lange levertijd

Nathalie van der Schoot InterieurOntwerp

Snelle reactie en levering.

Kdv

SterSterSterLege sterLege ster

Okee

Carole

Willem

Goed product maar opk zeer snel geleverd.

Plinten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10