9.4 /10

checkbox100% beveelt Plinten.nl aan!

Diversiteit in aanbod

Ron Liefheid

Zeer goed

Denduyver bv

Super !!

Particulier

SterSterSterSterLege ster

Linda

Heel fijn contact gehad. Ik werd zelfs even gebeld om aan te geven dat de plinten op tijd bezorgd konden worden (ik had ze op korte termijn nodig). De plinten waren mooi en onbeschadigd.

Jos Vredevoort

Simon

Gewoon een net bedrijf

Zonmontage

Top

Lies Janssens

Zeer positief

Henny.van.maastrigt@gmail.com

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Bruineberg

Correct en snel geleverd

Cornelissens

Wat een mooi bedrijf

Niels

Geweldig! Zeer prettig geadviseerd. Ook de vloerenleggers waren top mensen. 10+ in alles!

Hendriks

Ik heb plinten besteld en opgehaald, door goede ervaring eerder weer voor dit bedrijf gekozen. Toen geleverd, snelle levering. Nu opgehaald, ook weer tevreden en fijn personeel.

Plinten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Plinten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 18 januari 2025

Plinten.nl

Plinten.nl is de webshop voor goedkope en kwaliteits plinten. De webshop is onderdeel van Laminaat Outlet, de grootste vloerenhandel in de omgeving van Haarlem. Wij zijn gespecialiseerd in plinten en het vervoer hiervan. Wij hebben beschikking tot de grootste collectie plinten en kunnen de plinten goedkoop en gemakkelijk leveren.

Diversiteit in aanbod

Top

Lies Janssens

Zeer positief

Henny.van.maastrigt@gmail.com

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Bruineberg

Perfect