Hersh Akram
- .
Snel kunnen ophalen, prima contact tfn
Snel en goede levering + kwaliteit
Świena obsługa - produkty w dobrej cenie
Ik ben teruggekeerd klant. Plafondplaza ik vind dit een top bedrijf makkelijk online bestellen en zelf ophalen Nadeel vind ik wel als je gips plafondplaten koopt de kleur en structuur verandert regelmatig
Prima plafondplaten aangeschaft. Zeer tevreden. Goede service en informatievoorzieni g!
Super snel en correct geleverd!
Uitstekende positieve ervaringen
Slecht
Zocht wat plafondplaten, snel en correct geregeld :)
Goede partner om mee samen te werken. Dit is echt een top bedrijf! Ze hebben een hele ruime assortiment, heel veel vooradig en staan klaar om je uit de brand te helpen als je met spoed een order nodig hebt.
Fijn en snelle levering
Goede service, snelle levering
Plafondplaza verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Plafondplaza heeft de volgende resultaten bereikt:
Plafondplaza
Poortland 186
1046 BD Amsterdam
Snel kunnen ophalen, prima contact tfn
Snel en goede levering + kwaliteit
Świena obsługa - produkty w dobrej cenie
Super snel en correct geleverd!
Uitstekende positieve ervaringen
Slecht
Zocht wat plafondplaten, snel en correct geregeld :)
Fijn en snelle levering
Goede service, snelle levering