CPH Smeels adm buro
Kordaat optreden en zeer behulpzaam
- Heeft u nog verbeterpunten of suggesties voor ons?
- Neen
- Hoe heeft u onze manier van werken, begeleiden en bereikbaarheid ervaren?
- Op een zeer positieve manier
prettige en vlotte werkwijze/samenwerking
Al jarenlang fijne samenwerking
goed, duidelijk,, snel
Klantvriendelijk en efficiënt
zeer klantvriendelijk
Kundig en prettig
goed, prettig en snelle reactietijd
Ervaring was uitstekend !
fijn, snel, adequaat
Prima en prima en vlotte communicatie
Perfect
Een fijne, geduldige en vlotte hulp voor een volslagen leek op automatieseringsgebied in een wereld, die zich uitput in het steeds weer opnieuw verzinnen van Engelse onbegrijpelijke vaktermen.
Prettig en snel geholpen
PKIpartners verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PKIpartners heeft de volgende resultaten bereikt:
Klantvriendelijk en efficiënt
zeer klantvriendelijk
Kundig en prettig
goed, prettig en snelle reactietijd
Ervaring was uitstekend !
fijn, snel, adequaat
Prima en prima en vlotte communicatie