FinTaxNL Solutions.com
Vriendelijk en efficiënt
- Heeft u nog verbeterpunten of suggesties voor ons?
- Nee
- Hoe heeft u onze manier van werken, begeleiden en communiceren ervaren?
- Goede service en efficiënt
Vriendelijk en efficiënt
Geweldig contact en behulpzaam team.
Duidelijk en prettig
goede snelle hulp
Gebruikt voor het afsluiten van een servercertificaat. Snap dat voor veel kantoren jullie ondersteuning heel fijn is, denk wel dat het zonder hulp ook prima te doen is.
Zeer goed. Snelle en korte lijnen. Daarnaast erg meedenkend en soepel om zaken te verschuiven of aan te passen. Helemaal top dus!
goed, duidelijk, efficient
Er wordt snel gehandeld en professioneel.
Prima ervaring. Snel en deskundig geholpen.
Het heeft veel tijd en stress bespaart om het certificaat op deze manier te vernieuwen. Ontzorgd!
Top! Alles werd super snel en vriendelijk geregeld!
Snel en efficiënt de nieuwe pki certificaten te regelen
Prima van het begin tot en met het eind
goede duidelijke uitleg
Persoonlijk en snel geregeld
PKIpartners verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PKIpartners heeft de volgende resultaten bereikt:
PKIpartners
Seinstraat 22
1223 DA Hilversum
Vriendelijk en efficiënt
Geweldig contact en behulpzaam team.
Duidelijk en prettig
goede snelle hulp
goed, duidelijk, efficient
Er wordt snel gehandeld en professioneel.
Prima ervaring. Snel en deskundig geholpen.
Top! Alles werd super snel en vriendelijk geregeld!
Snel en efficiënt de nieuwe pki certificaten te regelen
Prima van het begin tot en met het eind