anonymous
Top!
- Hoe heeft u onze manier van werken, begeleiden en bereikbaarheid ervaren?
- Fijn en efficiënt
geweldig!!! alles wordt perfect, snel en vakkundig afgehandeld
Goed tot zeer te vreden
Goede ervaring. Anita heeft me het hele proces goed begeleid.
Goed contact, fijne service
prima, kort, duidelijk, bereikbaar, goed geregeld
Zeer positief, behulpzaam, geduldig
heel tevreden
Professioneel / snel / kundig
redelijk
prima
prima, ben al jaren klant
Prima service, vlotte correspondentie en acties.
We regelen het altijd via jullie en nu ook weer tevreden. Snel geregeld. Bij vragen altijd snel antwoord. Aardige behulpzame medewerkers.
prettig en deskundig
PKIpartners verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PKIpartners heeft de volgende resultaten bereikt:
PKIpartners
Seinstraat 22
1223 DA Hilversum
geweldig!!! alles wordt perfect, snel en vakkundig afgehandeld
Goed tot zeer te vreden
Goede ervaring. Anita heeft me het hele proces goed begeleid.
Goed contact, fijne service
prima, kort, duidelijk, bereikbaar, goed geregeld
Zeer positief, behulpzaam, geduldig
heel tevreden
Professioneel / snel / kundig
redelijk
prima
prima, ben al jaren klant
Prima service, vlotte correspondentie en acties.
prettig en deskundig
PKIpartners heeft de volgende resultaten bereikt: