J. Bosgraaf MGA/RA
prima en duidelijk
- Heeft u nog verbeterpunten of suggesties voor ons?
- nee
- Hoe heeft u onze manier van werken, begeleiden en bereikbaarheid ervaren?
- goed
In een woord geweldig!
Deskundig en soepel
Mijn ervaring is zeer positief
erg positief
Prima ervaring, heel fijn en efficiënt verlopen. Van eerste mail, naar herinnering en vervolgens opvolging. Je wordt als klant bij de hand genomen en loopt stap voor stap het proces door.
Prima, duidelijk en behulpzaam. Eenvoudig proces
prima, snel, kort en duidelijk contact
Uitstekende sevice en snel afgehandeld.
Accuraat en professioneel
De ervaring met PKI is goed!
Erg snel, secuur, goed en uitermate vriendelijk! Het is ook erg makkelijk om het certificaat aan te vragen! 100% aanrader!
sinds wij met PKI samenwerken verloopt elke vernieuwing van de certificaten vlekkeloos. Van bestellen t/m installatie is alles perfect verzorgd. Communicatie is snel en efficient.
keurig
PKIpartners verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PKIpartners heeft de volgende resultaten bereikt:
Mijn ervaring is zeer positief
erg positief
Prima, duidelijk en behulpzaam. Eenvoudig proces
prima, snel, kort en duidelijk contact
Uitstekende sevice en snel afgehandeld.
Accuraat en professioneel
De ervaring met PKI is goed!
keurig
PKIpartners heeft de volgende resultaten bereikt: