9.7 /10

checkbox100% beveelt Pingwin aan!

I Love Beeing

Ik vond de samenwerking erg prettig. Misschien nog wel het tofste vond ik dat ze er net zo hard op gebrand waren om een fantástische site neer te zetten als wij! En we krijgen erg veel enthousiaste reacties op onze site dus als ik het kon overdoen zou ik opnieuw met Pingwin in zee gaan.

Deskundig, uitdagende in de goede zin van het woord dan ;) sparringpartners, eerlijk en budgetvriendelijk.

Antwoord Pingwin

Dankjewel voor je mooie review Sophie. Het klopt wat je zegt; het enige wat telt is dat er uiteindelijk een prachtige site staat waar iedereen tevreden over is. wij zijn ook trots op het resultaat. Dankjewel voor een erg prettige samenwerking!

Domaine La Charvière

Vriendelijk, snel, bekwaam en daadkrachtig. Hebben kennis van zaken en maken prachtige websites!!

Antwoord Pingwin

Dankjewel Roelof, succes met de site en de camping!

Mathieu Oude Luttikhuis - Pronk Fulfilment

Goede ervaring, duidelijke communicatie en pro-actieve houding bij uitdagingen.

1 aanspreekpunt en heldere communicatie. PingWin schakelt makkelijk en is flexibel bij veranderingen.

Antwoord Pingwin

Dankjewel Matthieu, voor de mooie beoordeling!

Basmartens.com

Pingwin is al enkele jaren een partner op het gebied van SEO en Online Marketing. Ik ervaar de samenwerking met Pingwin als zeer prettig, professioneel en bovenal deskundig! Als freelance webdesigner heb ik wel wat kennis van SEO maar Pingwin is een échte specialist waar ik altijd terecht kan met m'n vragen.

Vriendelijk Deskundig Betrouwbaar Meedenkend SEO

anonymous

Een fijn bedrijf om mee samen te werken! Snel contact en komen hun afspraken na.

Sterk in SEO

Antwoord Pingwin

Dankjewel, Dat is geheel wederzijds!

anonymous

Zeer snelle communicatie. Erg prettig om mee samen te werken.

Antwoord Pingwin

Dankjewel voor een fijne samenwerking Marc!

anonymous

Weten waar ze over praten en kunnen zorgen dat je website beter vindbaar wordt. Ook de persoonlijke aanpak spreekt ons goed aan.

- goede support en weet waar ze over praten

Nijssen Media | Websites en meer

Pingwin is onze betrouwbare en deskundige partner op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Waar ik als webdesigner zorg voor de basis SEO kan ik altijd bij Pingwin terecht met de klanten die meer willen op SEO gebied. Ik werk graag met ze samen.

Zoekmachine Optimalisatie Betrouwbaar Deskundig Persoonlijk

LeadExpress

Al verschillende werkzaamheden door de enthousiaste mannen van Pingwin laten uitvoeren naar volle tevredenheid. Met name de persoonlijke aanpak, het nog echt meedenken en de kennis op het gebied van SEO hebben gezorgd voor een meer dan prettige samenwerking.

Persoonlijke contact en vakkennis

TNMF - SocialMediavoor99euro.nl | https://socialmediavoor99euro.nl/

Ik was al een tijdje op zoek naar een Online Bureau om de samenwerking op te zoeken. Via een omweg kwam ik terecht bij Pingwin. Nadat wij persoonlijk telefonisch contact hebben gehad, zijn we de eerste maanden aan de slag gegaan. Ik ben zeer tevreden en ik kan Maarten en zijn bedrijf Pingwin van harte aanbevelen.

Antwoord Pingwin

Dankjewel Jeroen, dat is wederzijds!

Textwerk

Pingwin is een fijne partner van ons, échte specialisten op het gebied van Online Marketing.

Prettig contact Altijd resultaat

Stiply

Pingwin helpt ons al jaren met onze website en ranking, wat heeft geleid tot een spectaculaire stijging van bezoekers en dus klanten!

Hun scherpe analyse en concrete plan van actie

Leon

Ik was op zoek naar een online marketing bureau met veel kennis van SEO voor een van mijn klanten. Het contact met Pingwin verliep erg soepel en snel. Ze hebben veel inhoudelijke kennis en kunnen dit vertalen naar concrete oplossingen.

Snelheid, deskundig en eerlijk

Both Social

Wij hebben zeer goede ervaringen met Pingwin. SEO vragen worden altijd snel en adequaat beantwoord.

R&B Administratie

Korte communicatielijn. Prettige omgang.

Resultaten naar verwachting.

Pingwin verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pingwin heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 27 januari 2015

Pingwin

Met Pingwin online marketing helpen we klanten o.a. met Zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Ads (SEA), webdesign, conversie optimalisatie en online reputatiemanagement. We houden van samenwerken, transparantie en een no-nonsens aanpak. Wil je weten hoe we jou kunnen helpen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Kingsfordweg 151

1043 GR Amsterdam

I Love Beeing

Domaine La Charvière

Antwoord Pingwin

Dankjewel Roelof, succes met de site en de camping!

Mathieu Oude Luttikhuis - Pronk Fulfilment

Goede ervaring, duidelijke communicatie en pro-actieve houding bij uitdagingen.

Antwoord Pingwin

Dankjewel Matthieu, voor de mooie beoordeling!

Basmartens.com

Vriendelijk Deskundig Betrouwbaar Meedenkend SEO

Sterk in SEO

Antwoord Pingwin

Dankjewel, Dat is geheel wederzijds!

anonymous

Zeer snelle communicatie. Erg prettig om mee samen te werken.

Antwoord Pingwin

Dankjewel voor een fijne samenwerking Marc!

- goede support en weet waar ze over praten

Nijssen Media | Websites en meer

Zoekmachine Optimalisatie Betrouwbaar Deskundig Persoonlijk

LeadExpress

Persoonlijke contact en vakkennis

TNMF - SocialMediavoor99euro.nl | https://socialmediavoor99euro.nl/

Antwoord Pingwin

Dankjewel Jeroen, dat is wederzijds!

Textwerk

Prettig contact Altijd resultaat

Stiply

Hun scherpe analyse en concrete plan van actie

Leon

Snelheid, deskundig en eerlijk

Both Social

R&B Administratie

Korte communicatielijn. Prettige omgang.

Resultaten naar verwachting.

Pingwin heeft de volgende resultaten bereikt: