Odette
- Sterke punten
- Snelle levering.
Uitstekend, snel, prettig
snel geleverd en netjes verpakt
De levering zou in 24 uur zijn. Het werden twee weken. Dat vond ik jammer.
prima service en produkten
Pillowsonline kan ik van harte aanbevelen. De website is overzichtelijk, het assortiment is ruim en de service na de aankoop is uitstekend. Vooral die nazorg verdient een compliment; daar kunnen veel webwinkels nog een voorbeeld aan nemen.
Goed en eerlijk bedrijf.
Ik werd zelfs opgebeld of het bestelde juist was. Heel bijzonder … 👌🏼
Veel keuze, snelle levering
Merk kussen
Heel attent en denkt mee.
Mijn maat dekbed was niet op voorraad, ik kreeg een mailtje wat ik wilde : kosteloos een iets grotere maat of even wachten op de juiste maat, ik koos voor het laatste. Toen mijn maat dekbed weer voorradig was is het snel verzonden.
Prima product en levering
4 sterren zeggen meer dan genoeg
Alles goed geregeld en mooi op tijd.
Pillowsonline verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pillowsonline heeft de volgende resultaten bereikt:
Pillowsonline
Molenstraat 5
2712 XG Zoetermeer
Uitstekend, snel, prettig
snel geleverd en netjes verpakt
De levering zou in 24 uur zijn. Het werden twee weken. Dat vond ik jammer.
prima service en produkten
Goed en eerlijk bedrijf.
Ik werd zelfs opgebeld of het bestelde juist was. Heel bijzonder … 👌🏼
Veel keuze, snelle levering
Merk kussen
Heel attent en denkt mee.
Prima product en levering
4 sterren zeggen meer dan genoeg
Alles goed geregeld en mooi op tijd.
Pillowsonline heeft de volgende resultaten bereikt:
Pillowsonline