Privé aankopen .
- Sterke punten
- Goede kwaliteit.
Ik heb niks besteld bij Pillowsonline
Quick and easy ordering of pillows. Tracking was easy to use. Pillows are amazing
Easy to order …. Delivery efficient too
Verder nog geen ervaring, maar van horen zeggen
Blij met artikel tegen nette prijs
Duidelijke info op de website. Goed en snel geleverd.
Ik heb het als geweldig ervaren
Dit bedrijf had de sloopjes voor mijn butterfly kussen en ik heb nog korting gekregen op de totaalprijs. Fantastisch.
Internet bestelling, duidelijk en gemakkelijk
Priima
Ze helpen je erg vriendelijk
Helemaal prima
Pillowsonline verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pillowsonline heeft de volgende resultaten bereikt:
Pillowsonline
Molenstraat 5
2712 XG Zoetermeer
Ik heb niks besteld bij Pillowsonline
Easy to order …. Delivery efficient too
Verder nog geen ervaring, maar van horen zeggen
Blij met artikel tegen nette prijs
Duidelijke info op de website. Goed en snel geleverd.
Ik heb het als geweldig ervaren
Internet bestelling, duidelijk en gemakkelijk