h wijnschenk
prima
- Wat kunnen wij verbeteren?
- betere controle pakbon vs zending
- Sterke punten
- probleem snel en zonder discussie oplossen
prima
Het bestellen en ontwerpen ging makkelijk. Maar ik vind de kwaliteit van het product zwaar tegenvallen. Voor meer dan €30 per stuk mag je wel wat anders verwachten. Het schuifplaatje is dun, je ziet nog wat van de andere kleur als je 'm helemaal een kant op schuift, de zijkantjes sluiten niet helemaal mooi aan en zitten vrij los. Ook niet duidelijk hoe te monteren op de deur, laat staan hier materialen voor aangeleverd (dat had ik misschien kunnen checken op de website). Ik ben echt niet van slechte reviews, maar ik schrok echt toen ik dit uitpakte en dan zeker in vergelijking met de prijs. Ik zou hier niet nogmaals iets bestellen.
sd
Heldere communicatie, snelle service en goede kwaliteit.
Prima prijzen en een snelle levering
TOP!
Heel snelle en correcte levering
Bestelling goed verlopen en aangekomen
snelle levering
top
Pictogrammenwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pictogrammenwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Pictogrammenwinkel
Hamsterkoog 11 B
1822 CD Alkmaar
sd
Heldere communicatie, snelle service en goede kwaliteit.
Prima prijzen en een snelle levering
TOP!