Rens

SterSterSterSterLege ster

Fijne manier van werken! Zelfstandig, maar wel met goede begeleiding die je op een afstand volgt.

Antwoord Pica Typen

Super bedankt voor de mooie beoordeling! We doen ons best om alle kinderen zo goed mogelijk te coachen, zodat ze op een fijne manier door de cursus gaan. Fijn om te lezen dat dat gelukt is.

goed en leerzaam

Antwoord Pica Typen

Dank je voor je mooie cijfer!

Kelly

Matig

Antwoord Pica Typen

Bedankt voor je review! Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de cursus. Deze is ontwikkeld door een team van leerkrachten, pedagogen, zeer ervaren coaches én kinderen. We doen ons best om de inhoud zo leuk en uitdagend mogelijk te maken en blijven de cursus continu aanpassen aan de behoeften van de kinderen. Het uiteindelijke doel is dat kinderen goed blind leren typen. We zien dat je dochter de cursus met een mooi resultaat heeft afgerond. Daarbij heeft de coach haar ook meerdere extra tips en persoonlijke aanwijzingen gegeven om haar zo goed mogelijk te ondersteunen.

Anke

2 kinderen hebben Pica Typen met succes en plezier afgerond.

Antwoord Pica Typen

Wat fijn dat je tevreden bent over onze cursus en nu 2 kinderen met een mooi diploma hebt!

Joep

Goede menselijke, betrokken begeleiding. Leuke weetjes en feitjes.

Antwoord Pica Typen

Dank je wel voor je mooie review, altijd fijn om te lezen dat de cursus goed gewaardeerd wordt!

SterSterSterLege sterLege ster

Een kind ging er heel vlotjes doorheen. Een kind had veel moeite en dan krijg je geen feedback, dat is jammer.

Antwoord Pica Typen

Bedankt voor je feedback. Tijdens de cursus geeft de coach extra tips en aanwijzingen wanneer er gezien wordt dat een kind nog moeite met de cursus heeft en het behalen van de gestelde doelen. We zien dat je zoon toch wel wat berichten van de coach gekregen heeft over het goed herhalen van de oefeningen, waarmee hij de vaardigheid kon verbeteren. In overleg heeft de coach hem ook 2 keer een stukje teruggezet in de cursus, om hem de gelegenheid te geven om wat extra te oefenen. Dit heeft geresulteerd in een mooi diploma met keurige resultaten!

anonymous

Tweede kind die de cursus gedaan heeft terwijl hij in groep 8 zit. Fijn, duidelijk, boeiend, leerzaam en goed zelfstandig te maken.

Antwoord Pica Typen

Wat een mooie beoordeling, dank je wel! Fijn dat de cursus zo goed bevalt en nu je tweede kind een mooi diploma heeft behaald.

Leerzaam

Antwoord Pica Typen

Dank je voor je mooie beoordeling! Altijd fijn als de cursus goed gewaardeerd wordt.

Patrick

SterSterLege sterLege sterLege ster

Het wordt wel heel gedateerd. Bij het niet halen van een dagopdracht doe je die nog een keer en of je die dan wel of niet haalt ga je toch verder. Geen tips of andere oefeningen. Nu hobbelde mijn zoon door de cursus met elke keer net niet gehaalde dagopdrachten. Dat werkt totaal niet motiverend.

Antwoord Pica Typen

Dank je voor je feedback! We houden de inhoud van de cursus actueel en passen deze jaarlijks aan naar de interesses van de kinderen. Na een extra dag om extra te oefenen gaan we inderdaad door naar de volgende bestemming ter motivatie. In een herhalingsdag bieden we nieuwe oefeningen aan met nieuwe weetjes. In een level blijven we met dezelfde doelen werken en hebben de kinderen alle gelegenheid om aan de vaardigheid te werken. Je zoon heeft in totaal 18 herhalingsdagen nodig gehad en is meerdere keren door de coach op het goed oefenen en herhalen gewezen. Ook zijn er gedurende de cursus meerdere extra tips een aanwijzingen gegeven om hem te helpen bij het goed blind leren typen. Erg jammer dat dat niet meegenomen is in je feedback. Fijn dat hij de cursus in ieder geval met een mooi resultaat en een diploma heeft kunnen afronden!

Miet

Super!

Antwoord Pica Typen

Dank je voor je mooie beoordeling! Fijn dat de cursus zo goed bevallen is.

SterSterLege sterLege sterLege ster

Het was lastig haar te motiveren en ze typt nog steeds niet met twee handen maar met twee vingers

Antwoord Pica Typen

Dank je voor je review. Wat zonde om te lezen dat je dochter met 2 vingers is blijven typen! Wanneer direct vanaf les 1 met de juiste vingers vanuit de basishouding wordt getypt en alle andere letters vanuit die positie ook met de juiste vingers worden aangeslagen, dan kan met onze cursus het blind typen heel goed worden aangeleerd. Bij een online-cursus is het opvolgen van de gegeven aanwijzingen erg belangrijk! We hebben je hierover ook al een e-mail gestuurd en hebben hierin een passende oplossing voorgesteld.

Leuke en leerzame cursus

anonymous

Zeer degelijke cursus, goede opbouw die op een leuke & zelfstandige manier het blind typen aanleert.

Antwoord Pica Typen

Dank je wel voor je mooie review! Altijd fijn om te lezen dat onze methode gewaardeerd wordt.

ikop school

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

gaat terug naar het vorig scherm

fam breukelen

goed

Pica Typen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pica Typen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 4 februari 2014

Pica Typen

De typecursus voor kinderen met superveel weetjes! Maak een wereldreis en ontdek de leukste weetjes over o.a. landen, mensen en dieren. In twaalf weken leer je razendsnel en foutloos typen met tien vingers. Al meer dan 250.000 kinderen hebben bij Pica Typen een typediploma behaald.

Willemsplein 10E

5211 AK Den Bosch

Rens

goed en leerzaam

Antwoord Pica Typen

Dank je voor je mooie cijfer!

Kelly

Matig

Anke

2 kinderen hebben Pica Typen met succes en plezier afgerond.

Joep

Goede menselijke, betrokken begeleiding. Leuke weetjes en feitjes.

Leerzaam

Patrick

Miet

Super!

Antwoord Pica Typen

Dank je voor je mooie beoordeling! Fijn dat de cursus zo goed bevallen is.

Leuke en leerzame cursus

ikop school