Zahra
- Product of service:
- Paspoort foto
Dit was echt scanden dit is echt de laatste keer bij jullie bedrijf
Ik kon mijn foto's niet afrekenen en het was een tergend langzaam systeem. Dit was op Amersfoort CS.
Heel goed
Ik heb op het gemeentehuis in Bronckhorst een foto gemaakt deze is niet te gebruiken. Ik kom mijn geld terug krijgen digitaal maar kom niet verder dan mijn E mail adres. Hoe kom ik verder?? Of worden we nu in het gemeentehuis ook al opgelicht??
Fotobooth doet t niet
Ik had eerst niet zoveel verwachting ervan MAAR het zijn erg mooie foto’s geworden! Op het schermpje zelf zijn de foto’s heel licht! Maar als ze zijn afgedrukt dan valt t echt dus wel mee!! Ben daarom erg tevreden
Ging snel en soepel
foto afgekeurd voor aanvraag ID; maat hoofd klopt niet
Geeft niet aan wanneer je foto niet goed is. Super slecht
Lekker snel en duidelijk
Snel!
Snel en goed instrument en goede foto’s
Top!!!
goed
Photo-ME verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Photo-ME heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goed