8.6Β /10

checkbox88% beveelt Photo-ME aan!

Dominic hendriks-lohr

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb 10euro betaald voor een pasfotos van mij rijbewijs. Gewoon weggegooid geld.. helemaal een zwarte balk erin. Graag mijn geld terug

Pasfotos met een grote zwarte balk erin. Kortom weg gegooid geld

Antwoord Photo-ME

Beste Dominic, Wat vervelend om te horen dat de pasfoto's niet goed zijn gelukt en dat er een zwarte balk op de foto staat. Dit is uiteraard niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten. We hebben inmiddels een e-mail naar je gestuurd met ons teruggaveformulier. Wij hanteren een strikte kwaliteitsgarantie: niet goed is geld terug. Als je het formulier invult, gaan we hier direct mee aan de slag om je geld te retourneren. Mocht er in de toekomst onverhoopt nog eens zoiets gebeuren, dan kun je het snelste contact met ons opnemen via de live chat op onze website (www.photo-me.nl/). Daar reageren we doorgaans binnen 30 seconden, zodat we je meteen kunnen helpen. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Team Photo-ME

Photo-Me

Everything great

Passport photo

Good to hear, Saeid! Glad you had a great experience. 😊

Sandra Kok

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

vervolg op mijn eerdere beoordeling, ik kreeg het aanbod dat ik mijn geld terug zou krijgen maar bij het invullen van het formulier zag ik dat ik bewijs mee moest sturen. Nu heb ik die foto's natuurlijk niet bewaard. Er is geen contact te krijgen met het bedrijf, probeer al twee dagen contact te krijgen via de chat, enige mogelijkheid die ze bieden, maar niemand reageert.

foto

Antwoord Photo-ME

Hi Sandra! Wat vervelend dat er nu verwarring is ontstaan over het refund-formulier en de bereikbaarheid van onze chat. Onze excuses voor het ongemak! We hebben je zojuist een e-mail gestuurd om dit direct met je op te lossen. Bij ons geldt de kwaliteitsgarantie (niet goed = geld terug) geldt, gaan we de terugbetaling alsnog voor je in orde maken. Normaal gesproken zijn we via de chat op www.photo-me.nl elke dag heel snel bereikbaar, dus het spijt ons dat het contact daar nu niet soepel verliep. Bedankt voor je geduld!

Floris

Super tof

Te gek om te horen, dank voor je review! πŸ”₯

Flore

SterSterSterSterLege ster

makkelijk kiezen welke soort foto, veel opties!

funfoto

Fijn dat de keuzemogelijkheden in de smaak vielen, Flore! ✨

SterSterSterHalve sterLege ster

Makkelijk in gebruik! Veel opties!

Geweldig dat je de extra functies kon waarderen, Milou! 🌟

Wout

Dank voor je feedback, Wout! πŸ‘

Laura

Fijne service door de jongens bij het bevrijdingsfestival. Brede keuze aan opmaak mogelijkheden. Leuke AI functie!

Vintage foto reeks

Antwoord Photo-ME

Wat een geweldige feedback over onze service en AI-opties, bedankt Laura!

Amber Litjens

Super dat je zo enthousiast bent, Mila! πŸ₯³

Lies

Leuk!

Antwoord Photo-ME

Gezelligheid ten top, bedankt Lies!

J.

Hele leuke herinnering vast gelegd

Precies waar we het voor doen, geniet van de foto! πŸ–ΌοΈ

Marly

Gezellig

Dat horen we graag, gezelligheid is het belangrijkste! πŸ₯‚

Geantwoord op

Photo-ME verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Photo-ME heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 5 april 2024

Photo-ME

πŸ“Έ 𝐃𝐄 ππ”πŒπŒπ„π‘ 𝟏 𝐈𝐍 ππ€π’π…πŽπ“πŽ'𝐒! πŸ“Έ Photo-ME is een self-service fotodienst met fotocabines waarbij je online je rijbewijs kunt verlengen en pasfoto's kunt maken die geldig zijn voor alle officiΓ«le documenten, zoals een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. 🧑 Zonder afspraak 🧑 Razendsnel geprint 🧑 Kwaliteitsgarantie 🧑 400.000+ foto’s 🧑 350+ locaties

Loonseweg 14

5527AC Hapert

Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieΒ over Feedback Company’s reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.

Dominic hendriks-lohr

Super tof

Te gek om te horen, dank voor je review! πŸ”₯

Flore

SterSterSterSterLege ster

makkelijk kiezen welke soort foto, veel opties!

funfoto

Fijn dat de keuzemogelijkheden in de smaak vielen, Flore! ✨

SterSterSterHalve sterLege ster

Makkelijk in gebruik! Veel opties!

Geweldig dat je de extra functies kon waarderen, Milou! 🌟

Wout

Dank voor je feedback, Wout! πŸ‘

Laura

Vintage foto reeks

Antwoord Photo-ME

Wat een geweldige feedback over onze service en AI-opties, bedankt Laura!

Amber Litjens

Super dat je zo enthousiast bent, Mila! πŸ₯³

Lies

Leuk!

Antwoord Photo-ME

Gezelligheid ten top, bedankt Lies!

J.

Hele leuke herinnering vast gelegd