8.5 /10

checkbox87% beveelt Photo-ME aan!

Zahra

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Dit was echt scanden dit is echt de laatste keer bij jullie bedrijf

Paspoort foto

Antwoord Photo-ME

Hey Zahra! 👋 Wat ontzettend jammer dat je ervaring niet positief was, onze excuses! 📸 We hebben je een e-mail gestuurd om dit recht te zetten, want met onze kwaliteitsgarantie krijg je bij problemen gewoon je geld terug. 💸 Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je ons elke dag bereiken via de chat op onze website: www.photo-me.nl/ 🌐 We reageren binnen 30 seconden op je bericht. 💬

Eline

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik kon mijn foto's niet afrekenen en het was een tergend langzaam systeem. Dit was op Amersfoort CS.

Pasfoto's

Antwoord Photo-ME

Hey Eline! 👋 Wat ontzettend jammer dat je ervaring op Amersfoort CS niet positief was. Excuses voor het trage systeem! 📸 We hebben je een e-mail gestuurd om dit recht te zetten, want met onze kwaliteitsgarantie krijg je bij problemen gewoon je geld terug. 💸 Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je ons elke dag bereiken via de chat op onze website: www.photo-me.nl/ 🌐 We reageren binnen 30 seconden op je bericht. 💬

Nariman

Heel goed

Is

Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent Nariman! Hopelijk tot snel 🙌

Jan Roelofs

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb op het gemeentehuis in Bronckhorst een foto gemaakt deze is niet te gebruiken. Ik kom mijn geld terug krijgen digitaal maar kom niet verder dan mijn E mail adres. Hoe kom ik verder?? Of worden we nu in het gemeentehuis ook al opgelicht??

Antwoord Photo-ME

Hi Jan👋 Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat de foto niet bruikbaar is en dat het aanvragen van de terugbetaling niet soepel verloopt. Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling.We hebben je een mail gestuurd en hopen snel van je te horen. 📩 Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de chat op onze website: www.photo-me.nl/ 🌐 We staan klaar om binnen 30 seconden op je bericht te reageren. 💬

Nvt

Fotobooth doet t niet

Antwoord Photo-ME

Wat vervelend om te horen dat de photobooth niet naar behoren werkte Linde! 😟 Dat is natuurlijk absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. We hadden dit heel graag ter plekke voor je opgelost als we op de hoogte waren gesteld. Gebruik gerust onze kwaliteitsgarantie: niet goed = geld terug! 💸 Stuur ons hiervoor een bericht via de chat. Je kunt ons elke dag bereiken via www.photo-me.nl/ 🌐. Binnen 30 seconden reageren we! 💬

Carin

Ik had eerst niet zoveel verwachting ervan MAAR het zijn erg mooie foto’s geworden! Op het schermpje zelf zijn de foto’s heel licht! Maar als ze zijn afgedrukt dan valt t echt dus wel mee!! Ben daarom erg tevreden

Booth

Antwoord Photo-ME

Bedankt voor je feedback Carin! 😊 We begrijpen je eerste reactie heel goed; een schermpje geeft vaak een ander beeld en een andere lichtinval dan een fysieke afdruk. 📸 Ontzettend fijn om te horen dat het eindresultaat precies is geworden zoals je hoopte en dat je zo tevreden bent! Veel plezier met de mooie foto’s! ✨

Kyran

Ging snel en soepel

Heel erg bedankt, Kyran! We waarderen je review enorm. 😀

L.A. Korporaal

foto afgekeurd voor aanvraag ID; maat hoofd klopt niet

pasfoto´s

Antwoord Photo-ME

Beste L.A. Korporaal, wat spijtig dat de foto is afgekeurd voor je ID-aanvraag. 😟 Omdat wij een kwaliteitsgarantie hanteren, heb je in dit geval recht op je geld terug. We helpen je hier graag direct bij verder via de chatfunctie op onze website: www.photo-me.nl. Als je daar een berichtje achterlaat, reageren wij binnen 30 seconden om het voor je in orde te maken! 🙏📸

Anouk Kelder

Geeft niet aan wanneer je foto niet goed is. Super slecht

Antwoord Photo-ME

Wat ontzettend vervelend om te horen, Anouk. 😔 Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden. We hanteren een strikte kwaliteitsgarantie: niet goed betekent bij ons gewoon geld terug. We lossen dit graag direct voor je op! Kun je contact met ons opnemen via de chat op www.photo-me.nl? We reageren daar meestal binnen 30 seconden. ⚡🤝

E

Lekker snel en duidelijk

Antwoord Photo-ME

Fijn dat het proces zo vlot en helder voor je was. Bedankt voor de positieve feedback! ✨🙌

Jo

Snel!

Geen tijd te verliezen! Bedankt dat je er was, Jo. ⚡😊

Lin

Bedankt voor je bezoek en je beoordeling, Lin! 👍

Kevin F

Snel en goed instrument en goede foto’s

Antwoord Photo-ME

Wat een compleet compliment, Kevin! We zijn blij dat zowel het apparaat als de foto's aan je verwachtingen voldeden. 📸💪

Tetiana

goed

pasfoto

Kort maar krachtig, bedankt voor je review Isa! 🙂

Geantwoord op

Photo-ME verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Photo-ME heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 5 april 2024

Photo-ME

📸 𝐃𝐄 𝐍𝐔𝐌𝐌𝐄𝐑 𝟏 𝐈𝐍 𝐏𝐀𝐒𝐅𝐎𝐓𝐎'𝐒! 📸 Photo-ME is een self-service fotodienst met fotocabines waarbij je online je rijbewijs kunt verlengen en pasfoto's kunt maken die geldig zijn voor alle officiële documenten, zoals een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. 🧡 Zonder afspraak 🧡 Razendsnel geprint 🧡 Kwaliteitsgarantie 🧡 400.000+ foto’s 🧡 350+ locaties

Loonseweg 14

5527AC Hapert