8.7Β /10

checkbox89% beveelt Photo-ME aan!

Ilse Hemink

Leuk en makkelijk

Funfoto

Antwoord Photo-ME

Bedankt voor je leuke review Ilse! 😊 Fijn om te horen dat je het leuk én makkelijk hebt ervaren. Dat is precies waar we voor gaan! ✨

Marjon

Goed geholpen

Fun foto

Antwoord Photo-ME

Het is super om te horen dat we je van dienst konden zijn Marjon! πŸ™ Hopelijk zien we je snel weer. 😁

Sjulaika

Super leuk en aardige medewerkers

Antwoord Photo-ME

Dankjewel voor je fijne review! 😊 Super om te horen dat je zo’n leuke ervaring hebt gehad en onze medewerkers vriendelijk vond. We geven je compliment graag door! ✨

Simran

Gezellig en leuke herinnering

Antwoord Photo-ME

Dankjewel voor je mooie woorden Simran! πŸ˜„ Super dat je het zo gezellig vond en met een fijne herinnering naar huis bent gegaan. πŸ’™

MaurΓ­cio lopes

Great people, really friendly.

Passport foto

Antwoord Photo-ME

Thanks for your kind words MaurΓ­cio! πŸ˜„ It’s great to hear that our team made you feel comfortable. We really appreciate your feedback!

Lala

SterSterSterHalve sterLege ster

Grappig

Wk foto

Antwoord Photo-ME

Dankjewel voor je vrolijke review! πŸ˜„ Leuk om te horen dat je het grappig vond. We hopen je snel weer te zien! πŸŽ‰

Sally Smith

Echt simpel

Antwoord Photo-ME

Dankjewel voor je review Sally! 😊 We vinden het fijn dat je onze service als simpel en prettig hebt ervaren. πŸ‘

Lucrezia

Antwoord Photo-ME

Een dikke 10, daar worden we blij van! πŸ˜„ Bedankt voor je geweldige beoordeling. We hopen je snel weer te mogen helpen! β­πŸ“Έ

Vikneswaran

Good

Photo

Antwoord Photo-ME

Hi πŸ‘‹ Great to hear you had such a good experience. Thanks for your feedback!

Leah

den haag centraal

photo

Antwoord Photo-ME

Dankjewel voor je review! 😊 Fijn dat je ons hebt gevonden bij Den Haag Centraal. Graag tot de volgende keer! πŸ™Œ

Imani

Super leuk

Antwoord Photo-ME

Dankjewel voor je enthousiaste reactie Imani! πŸ˜„ Super om te horen dat je het zo leuk vond. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! ✨

Yas

Top

Dankjewel voor je vertrouwen! We zijn blij dat alles naar wens was πŸ™Œ

Linda

Cute

Antwoord Photo-ME

Een kleine review met een grote glimlach Linda! πŸ˜„ Dankjewel voor je lieve woorden. Graag tot de volgende keer! 🌸

Jayden

Kkr goeie

Niks

Antwoord Photo-ME

Lekker om te horen Jayden! 😎 Bedankt voor je enthousiasme en fijn dat je de ervaring zo waardeert. Tot snel! πŸ“Έ

Mathijs

Beste fotos beter dan een foto graag

Antwoord Photo-ME

Wat een mooi compliment Mathijs, bedankt! Super om te horen dat je zo tevreden bent met de foto's. We vinden het geweldig dat het resultaat je zo goed bevalt! πŸ“Έβœ¨

Geantwoord op

Photo-ME verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Photo-ME heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 5 april 2024

Photo-ME

πŸ“Έ 𝐃𝐄 ππ”πŒπŒπ„π‘ 𝟏 𝐈𝐍 ππ€π’π…πŽπ“πŽ'𝐒! πŸ“Έ Photo-ME is een self-service fotodienst met fotocabines waarbij je online je rijbewijs kunt verlengen en pasfoto's kunt maken die geldig zijn voor alle officiΓ«le documenten, zoals een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. 🧑 Zonder afspraak 🧑 Razendsnel geprint 🧑 Kwaliteitsgarantie 🧑 400.000+ foto’s 🧑 350+ locaties

Loonseweg 14

5527AC Hapert

Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieΒ over Feedback Company’s reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.

Ilse Hemink

Super leuk en aardige medewerkers

Simran

Gezellig en leuke herinnering

MaurΓ­cio lopes

Great people, really friendly.

Passport foto

Vikneswaran

Good

Photo

Antwoord Photo-ME

Hi πŸ‘‹ Great to hear you had such a good experience. Thanks for your feedback!

Leah

den haag centraal