8.7Β /10

checkbox89% beveelt Photo-ME aan!

Cgh

Good

Fun

Sharu

Mega goede ervaring vriendelijk personeel fotos zijn mega goed ik ben er trots op .

Den haag

Sandra

Perfect

Reyhaneh

Its very good

Passphoto

Daan

Veel mogelijkheden en duidelijke instructies!:)

Fun foto (WK🧑)

Hamud

Pasfoto

Sarah

Heel gezellig

Antwoord Photo-ME

Dit maakt onze dag helemaal goed, Sarah! πŸ€©πŸ’« Ontzettend bedankt voor je mooie woorden, die geven ons een enorme boost!

Tijn

Gezellig en leuk

Dankjewel Tijn! Mensen zoals jij zijn de reden waarom we doen wat we doen! πŸ˜ƒ

Lisa

Antwoord Photo-ME

Lisa, je review heeft ons team een glimlach van oor tot oor bezorgd! 😁 Echt, jouw enthousiasme werkt aanstekelijk. Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service. Dankjewel, en we staan altijd voor je klaar – hopelijk tot gauw! πŸš€

Anja Maas

Super geholpen heel aardig

Groepsfoto

Antwoord Photo-ME

Hi Anja, super bedankt! Als reviews ons energie konden geven, zouden we nu nog harder werken dan ooit! πŸƒβ€β™€οΈβœ¨

Rosa

Super leuke ervaring en leuk personeel

Antwoord Photo-ME

Hoi Rosa! πŸ‘‹ Wat ontzettend fijn dat je de tijd en moeite hebt genomen om ons dit mooie compliment te geven. πŸ’•

Ilho

Goede ervaring, goed geholpen, vriendelijke medewerker.

Antwoord Photo-ME

Een groot dankjewel voor je vriendelijke woorden! 🌟 Fijn dat je de service en ons team zo positief hebt ervaren. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! 😊

LorΓ©na Logier

fijne ervaring

foto’s

Antwoord Photo-ME

Hey LorΓ©na! πŸ‘‹ Wat een fijne review! Jouw woorden maken echt een verschil voor ons hele team en geven ons een flinke dosis positieve energie. Dankjewel dat je voor ons gekozen hebt.

Owen paauwe

Fotos

Antwoord Photo-ME

Wow, wat een geweldige review, Owen! 😍 Je woorden betekenen ontzettend veel voor ons. Dankjewel voor je vertrouwen in ons, dat motiveert ons om elke dag het beste van onszelf te geven! πŸ™

Siemens

SterSterSterSterLege ster

Paspoortfoto's laten maken. Gemak lastig met ogen tussen strepen en je dit zelf moet instellen terwijl je naar beneden moet kijken.

Paspoort foto's

Antwoord Photo-ME

Bedankt voor je review en je feedback Brunce! 😊 We begrijpen dat het uitlijnen van je ogen tussen de hulplijnen even wennen kan zijn. We hopen dat je uiteindelijk tevreden bent met je pasfoto's en zien je graag nog eens terug! πŸ“Έ

Geantwoord op

Photo-ME verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Photo-ME heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 5 april 2024

Photo-ME

πŸ“Έ 𝐃𝐄 ππ”πŒπŒπ„π‘ 𝟏 𝐈𝐍 ππ€π’π…πŽπ“πŽ'𝐒! πŸ“Έ Photo-ME is een self-service fotodienst met fotocabines waarbij je online je rijbewijs kunt verlengen en pasfoto's kunt maken die geldig zijn voor alle officiΓ«le documenten, zoals een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. 🧑 Zonder afspraak 🧑 Razendsnel geprint 🧑 Kwaliteitsgarantie 🧑 400.000+ foto’s 🧑 350+ locaties

Loonseweg 14

5527AC Hapert

Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieΒ over Feedback Company’s reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.

Cgh

Reyhaneh

Its very good

Passphoto

Daan

Veel mogelijkheden en duidelijke instructies!:)

Fun foto (WK🧑)

Groepsfoto

Rosa

Super leuke ervaring en leuk personeel

Ilho

Goede ervaring, goed geholpen, vriendelijke medewerker.

LorΓ©na Logier

fijne ervaring