Tamar
- Product of service:
- Foto
Helemaal top
Goede service, mooie foto’s, leuk template, schoon.
Good
Goede ervaring
Excellent
Top
Harstikelijk leuk
Na een van de dagen gelopen te hebben van de Alkmaarse 4 daagse werd mij gevraagd om een plaats te nemen in een cabine. Daar werd een leuke van mij genomen. Hij zal niet op mijn documenten mogen omdat ik er op lach en dag mag niet. Niet getreurd.....ik ben er blij mee en mijn man ook, haha Dank je wel en succes.
Door dat de camera lens viezig is, is de pasfoto afgekeurd! Ik wil mijn geld terug
Mijn pasfoto is afgekeurd op het gemeentehuis. Ik zou een refund krijgen, maar ik kom in een chat en wordt vervolgens niet meer geholpen. Geen pasfoto's hier laten maken voor officiële documenten!!!!
Leuke mensen en schattige foto
Het leek mij handig op deze manier pasfoto’s te laten maken. Tot tweemaal toe zijn de foto’s afgekeurd. Sta je bij het gemeentehuis voor een nieuw identiteitsbewijs. Kun je een nieuwe afspraak maken én alsnog naar de fotograaf. Dit kostte een hoop geld en energie. Wat een ellende…
Photo-ME verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Photo-ME heeft de volgende resultaten bereikt:
Helemaal top
Goede service, mooie foto’s, leuk template, schoon.
Good
Goede ervaring