Antoinette Zonneveld
Goed prduct . Snelle levering.
Heb een bestelling geplaatst levertijd zou 3 -5 dagen duren helaas niets ontvangen. Reeds 2 mails gestuurd helaas geen reactie daarna op de aangegeven tijden telefonisch contact proberen op te nemen ook daar geen succes. Dan nog maar eens een mail gestuurd om alles te annuleren en mijn geld terug te krijgen ook daar helaas geen reactie op! Lieve mensen begin er niet aan niemand te bereiken op geen enkele manier wel betaald en niets ontvangen schandalig
De communicatie is onduidelijk.Leveren het bestelde product wel op tijd af.Maken een oprechte indruk.
Positief. Alleen kloppen de maten niet helemaal. Ons halsbandje is eigenlijk al te klein terwijl S werd aanbevolen.
Mijn aankoop liet meer als een maand op zich wachten! Na mail kreeg ik wel direkt antwoord en was alles binnen de week geleverd. Ik had het op prijs gesteld als ik zelf gecontacteerd geworden was bij eventuele leveringsproblemen in plaat van mij in het ongewisse te laten.
Vriendelijk, snel en behulpzaam!
Snelle levering en prima kwaliteit
Na telefoongesprek keurig opgelost.
In eerste instantie wat traag in de communicatie rondom leveringsdatum. Maar na contact werd er netjes gereageerd en werd ik correct geïnformeerd. De levering ging verder goed en ik ben er zeer tevreden mee.
Klantvriendelijk
Nette prijs, goed aanbod, binnen een week geleverd
Ongelooflijk goed
Goede ervaring, snelle levering en belangrijk, het juiste artikel ontvangen😊
Petsonline verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Petsonline heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed prduct . Snelle levering.
Vriendelijk, snel en behulpzaam!
Snelle levering en prima kwaliteit
Na telefoongesprek keurig opgelost.
Klantvriendelijk
Nette prijs, goed aanbod, binnen een week geleverd