AvH
Goed bedrijf met duidelijke communicatie en goede prijzen
Slecht ik heb nog steeds niets ontvangen ORD88667
Betrouwbaar!
Top!
Ik heb helaas geen goede ervaring. Op 26.05. Had ik besteld en het bedrijf gevraagd om de bestelling a.u.b. de volgende dag te leveren omdat het een verjaardagscadeau is. Ze zeiden dat dit geen probleem zou zijn en dat ze het binnen een dag zouden opsturen Daadwerkelijk is het product 10 dagen later dan gevraagd aangekomen (op 5 Juni)!!!!! Dit vind ik superslechte service En ik besteld daar nooit meer iets
Leuk assortiment met goede prijs
Ik vind het heel vreemd dat er honden schoentjes worden opgestuurd per 2. En voor 2 schoenen is 30 euro een hoop geld. Dit zou wel beter te zien moeten zijn dat het er maar 2 zijn. Ook duurde het erg lang voor het werd verzonden helaas.
Mooie hals band besteld voor mijn hond .Alles is goed gegaan . Bestelling ging soepel .En levering ben ik ook tevreden
Zeer positief
Gewoon goed
Alles prima, voordelig
Petsonline verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Petsonline heeft de volgende resultaten bereikt:
Positief