8.8 /10

checkbox95% beveelt Petsonline aan!

Belia Rombout

Goed geregeld

Martine Boriau

Veel keuze

Marleen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

duurt veel te lang eer je bestelling hebt

Antwoord Petsonline

Beste, Met verbazing en ook een zekere mate van teleurstelling hebben wij uw recente 1-ster beoordeling op de Feedback Company gelezen, waarin u aangeeft dat de levertijd te lang was. Graag willen wij hier kort op reageren, omdat wij juist veel waarde hechten aan transparantie en eerlijkheid. Zoals vermeld bij het product op onze website, bedraagt de levertijd voor dit artikel 3 tot 6 werkdagen. Wanneer u ons hierover mailde, hebben wij dit per e-mail nogmaals persoonlijk aan u bevestigd om eventuele onduidelijkheid weg te nemen. Uw bestelling is vervolgens exact binnen de gecommuniceerde termijn bij u bezorgd. Omdat wij precies hebben gedaan wat we hebben toegezegd en wat u vooraf wist, voelt een 1-ster beoordeling voor ons als een onterechte afwijzing van ons werk en onze service. Een dergelijke beoordeling heeft veel impact op een bedrijf dat juist haar best doet om afspraken na te komen. Tot onze spijt heeft u niet de moeite genomen om hierop te reageren. Met vriendelijke groet, Petsonline

Geantwoord op

an belmans

snelle service

Ann

Heel goed, altijd snel levering

Rikie Geel

Positief. Ik heb gebeld ivm de levering van de bestelde producten en werd heel vriendelijk en volledig geïnformeerd.

Marina Goossens

Gewoon goed

Hondentrimsalon Gentle Grooming

Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf , een geweldige service ! Echt een aanrader

Nadine Winkelmolen

Heel vriendelijk en behulpzaam/bereidwillig bij telefonisch contact

H Bekken

Snelle levering en goede kwaliteit van de producten

Paul-Emmanuel JUST

Very nice service

Arjanne Rietsema

Prima opvouwbare drink bak voor de hond voor onderweg, snel geleverd.

C.m Klundert

Zeer goed

Viktoria Kuiper

Super!

Joost Wijk

Goede producten, snel geleverd, uitstekend verpakt

Petsonline verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Petsonline heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 30 oktober 2013

Petsonline

Zoekt u mooie, praktische en bijzondere producten voor uw hond of kat ? Petsonline biedt u een verrassend assortiment aan mooie accessoires voor uw hond en kat. Onze filosofie is om u en uw huisdier te verrassen en te inspireren met bijzondere producten van opvallende merken voor uw huisdier. Verder bieden wij u een uitstekende service en adviseren wij u graag. Bijzondere wensen zijn altijd van harte welkom bij Petsonline, als u een specifiek product zoekt of advies wilt, aarzelt u dan niet om even contact met ons op te nemen.

Handelsstraat 40

Snelle levering en goede kwaliteit van de producten

Paul-Emmanuel JUST

Very nice service

Arjanne Rietsema

Prima opvouwbare drink bak voor de hond voor onderweg, snel geleverd.

C.m Klundert

Zeer goed