8.8 /10

checkbox94% beveelt Petsonline aan!

Antoinette Zonneveld

Goed prduct . Snelle levering.

Sonja

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Heb een bestelling geplaatst levertijd zou 3 -5 dagen duren helaas niets ontvangen. Reeds 2 mails gestuurd helaas geen reactie daarna op de aangegeven tijden telefonisch contact proberen op te nemen ook daar geen succes. Dan nog maar eens een mail gestuurd om alles te annuleren en mijn geld terug te krijgen ook daar helaas geen reactie op! Lieve mensen begin er niet aan niemand te bereiken op geen enkele manier wel betaald en niets ontvangen schandalig

Antwoord Petsonline

Beste klant, Hartelijk dank voor uw bericht. Naar aanleiding van uw beoordeling en e-mail informeren wij u graag over de situatie rondom uw bestelling. Om te achterhalen waarom de uitlevering van het door u bestelde artikel vertraging opliep, hebben we direct contact opgenomen met de leverancier. Deze liet ons gisteren pas weten dat het product op dit moment niet leverbaar is vanwege productieproblemen bij de fabrikant. Wij stonden klaar om u hierover te informeren en u een passend alternatief voor te stellen, maar uw bericht heeft ons helaas net voor overvallen. Wat betreft uw opmerking over de telefonische bereikbaarheid: er zijn tijdens openingstijden altijd medewerkers aanwezig om de telefoon te beantwoorden. Het spijt ons als u ons op dat specifieke moment niet heeft kunnen bereiken; mogelijk was er sprake van een tijdelijke piek of storing. Zoals door u verzocht, hebben wij de bestelling inmiddels geannuleerd. Het aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk via de oorspronkelijke betaalmethode aan u terugbetaald. Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij u uiteraard graag te woord. Met vriendelijke groeten,

Thea Hogezand

SterSterSterSterLege ster

De communicatie is onduidelijk.Leveren het bestelde product wel op tijd af.Maken een oprechte indruk.

Antwoord Petsonline

Beste klant, Hartelijk dank voor het delen van uw beoordeling. Wat vervelend dat er onduidelijkheid is ontstaan over de bezorging van de hondenmand, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben per e-mail contact met u gehad over de levering. U gaf daarin aan dat de track & trace-code niet bekend was bij GLS. Dat klopte inderdaad, omdat de mand rechtstreeks vanaf de fabrikant via DPD naar u is verzonden. Bij het bericht waarin wij de track & trace-code met u deelden, hadden we vermeld dat het om DPD ging. Het kan natuurlijk gebeuren dat dit over het hoofd is gezien. We hopen dat de hondenmand inmiddels naar tevredenheid is ontvangen en dat uw hond er veel plezier van heeft. Mochten er nog vragen zijn, dan horen we het uiteraard graag! Met vriendelijke groeten,

Sarina Closset

SterSterSterSterLege ster

Positief. Alleen kloppen de maten niet helemaal. Ons halsbandje is eigenlijk al te klein terwijl S werd aanbevolen.

Christine Verdikt

SterSterSterLege sterLege ster

Mijn aankoop liet meer als een maand op zich wachten! Na mail kreeg ik wel direkt antwoord en was alles binnen de week geleverd. Ik had het op prijs gesteld als ik zelf gecontacteerd geworden was bij eventuele leveringsproblemen in plaat van mij in het ongewisse te laten.

Bram Van Ruysseveldt

Vriendelijk, snel en behulpzaam!

Tineke

Snelle levering en prima kwaliteit

Resi Reutelingsperger de Wit

Coby Spaargaren

Na telefoongesprek keurig opgelost.

Yvonne Manders

SterSterSterHalve sterLege ster

In eerste instantie wat traag in de communicatie rondom leveringsdatum. Maar na contact werd er netjes gereageerd en werd ik correct geïnformeerd. De levering ging verder goed en ik ben er zeer tevreden mee.

Joyce Erp

Ongelooflijk goed

Jg Beelaerts

Miranda Vermeulen

Goede ervaring, snelle levering en belangrijk, het juiste artikel ontvangen😊

Petsonline verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Petsonline heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 30 oktober 2013

Petsonline

Zoekt u mooie, praktische en bijzondere producten voor uw hond of kat ? Petsonline biedt u een verrassend assortiment aan mooie accessoires voor uw hond en kat. Onze filosofie is om u en uw huisdier te verrassen en te inspireren met bijzondere producten van opvallende merken voor uw huisdier. Verder bieden wij u een uitstekende service en adviseren wij u graag. Bijzondere wensen zijn altijd van harte welkom bij Petsonline, als u een specifiek product zoekt of advies wilt, aarzelt u dan niet om even contact met ons op te nemen.

Handelsstraat 40

9501 EV Stadskanaal

Antoinette Zonneveld

Goed prduct . Snelle levering.

Sonja

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Thea Hogezand

Sarina Closset

Christine Verdikt

SterSterSterLege sterLege ster

Bram Van Ruysseveldt

Vriendelijk, snel en behulpzaam!

Tineke

Snelle levering en prima kwaliteit

Resi Reutelingsperger de Wit

Coby Spaargaren

Na telefoongesprek keurig opgelost.

Yvonne Manders

Joyce Erp