8.8 /10

checkbox95% beveelt Petsonline aan!

Claudine Hoedt

Heel positief

Anke Koren

José Letsch

Snelle service, sneller dan aangekondigd!!

Maria Ottens

Leuke lijnen van rogz

Diana

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Erg lange verzendtijd. Na contact te hebben gehad deden ze een belofte, maar vervolgens kwamen ze deze niet na. Geen goede service.

Melissa Stege

Perfect

Miranda Van Goethem

Fijne transactie!

Zigmunds Kazanovskis

Fast, clear and perfect customer service. Fast and traceable delivery.

Paul

They found a solution for my problem!

Harrie van Beers

Gewoon goed

Thomas

Ik heb hier een super mooie leren halsband en riem gekocht. De versiering ziet er prachtig uit en de kwaliteit is duidelijk sterk. De wachttijd is misschien wat langer dan u gewent bent(6 werkdagen), maar het is in mijn geval waard geweest.

Sabina Reijnen

Klantgericht, eerlijk en snel

Viviane Lamote

Degelijke regenhoes voor reisbench hond

Sander Outer

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Matig

Antwoord Petsonline

Beste klant ,Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het heel vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Ik heb uw bestelling en de bijbehorende communicatie nagekeken, maar ik kan geen correspondentie van u terugvinden. Wat betreft de levertijd, onze excuses als dit anders is overgekomen, maar het product is bezorgd binnen de 2-5 werkdagen die we voor dit product aangeven op de website. We hebben verder direct contact opgenomen met de pakketdienst GLS en de trackinginformatie en het afleverbewijs opgevraagd. Uit de GPS-gegevens blijkt dat het pakket op de dag van levering succesvol is afgeleverd op het door u opgegeven huisadres. Met vriendelijke groeten, Petsonline

Geantwoord op

Helen Aa

Correct

Petsonline verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Petsonline heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 30 oktober 2013

Petsonline

Zoekt u mooie, praktische en bijzondere producten voor uw hond of kat ? Petsonline biedt u een verrassend assortiment aan mooie accessoires voor uw hond en kat. Onze filosofie is om u en uw huisdier te verrassen en te inspireren met bijzondere producten van opvallende merken voor uw huisdier. Verder bieden wij u een uitstekende service en adviseren wij u graag. Bijzondere wensen zijn altijd van harte welkom bij Petsonline, als u een specifiek product zoekt of advies wilt, aarzelt u dan niet om even contact met ons op te nemen.

Handelsstraat 40

9501 EV Stadskanaal

Claudine Hoedt

Heel positief

Anke Koren

José Letsch

Snelle service, sneller dan aangekondigd!!

Maria Ottens

Perfect

Miranda Van Goethem

Fijne transactie!

Zigmunds Kazanovskis

Fast, clear and perfect customer service. Fast and traceable delivery.

Paul

They found a solution for my problem!

Harrie van Beers

Gewoon goed