Hanneke Klerx
Prima kwaliteit en snelle levering
Prima kwaliteit en service
Snel geholpen, fijn dat er nog even contact was voor een dubbelcheck op ons drukklare bestand met een heldere uitleg hoe we dat moesten aanpassen om het kloppend te krijgen.
Duidelijk website, snel levering en hoge kwaliteit van het drukwerk. 10 op 10!
Mooie kwaliteit
Mooie prints
Fijne hulp, mooi resultaat
Geweldige en snelle service en altijd mooie producten!
Deze service is echt zo fijn. Alles ziet er operfect uit. Ik bestel altijd producten mijn eigen Afmetingen, maar het gaat altijd goed. Want er is een goede controle. Ze begrijpen wat ik wil. TOP! En de bestelling wordt binnen minuten bekeken!! zodat ik altijd nog op tijd ben voor een snelle bezorging. Absoluut een favoriet!
Great service, quality of paper stocks and inks and finishing
denken mee!! en ondernemen adequate actie; ook al had ik zelf een fout gemaakt. Dat vind ik TOP
Ik werk graag met peterprint omdat ze steeds klaar staan om je vragen te beantwoorden. Daarnaast wordt elke bestelling ook extra gecheckt en als iets niet in orde is wordt er contact opgenomen en kan er samen bekeken worden hoe het kan opgelost worden. Drukwerk en verzending is ook steeds vlot geleverd en in orde!
Super goede kwaliteit en snelle levertijd!
Kwaliteit van drukwerk en service per opdracht ( *als grafisch ontwerper ben ik ook een grote fan van jullie samplebook met artworks - erg slim )
PeterPrint.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PeterPrint.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima kwaliteit en snelle levering
Prima kwaliteit en service
Duidelijk website, snel levering en hoge kwaliteit van het drukwerk. 10 op 10!
Mooie kwaliteit
Mooie prints
Fijne hulp, mooi resultaat
Geweldige en snelle service en altijd mooie producten!
Great service, quality of paper stocks and inks and finishing
Super goede kwaliteit en snelle levertijd!
PeterPrint.nl heeft de volgende resultaten bereikt: