A Tuinstra
Drukwerk ziet er goed uit en de ondersteuning en begeleiding was prima
De website is duidelijk, instructies voor hoe aan te leveren ook en als er vragen zijn wordt je goed geholpen. Hoe gek je vraag misschien ook is. Van begin tot einde top service en het belangrijkste; mn prints komen er altijd mooi uit!
Super klantendienst die voor elk soort vraag voor je klaar staat en snel antwoordt of je probleem oplost. De kaartjes zijn dankzij de duidelijke uitleg op de site ondanks mijn beperkte ervaring helemaal geslaagd!
drukwerk ziet er goed uit. levering ook goed. snelheid ook. wat beter mag is de duidelijkheid bij bestelprocedure.
Fijn, professioneel en goed geholpen met mijn printwerk.
Meedenken en resultaat waren top!
Super snelle service en nette prints. Al een aantal keer hier besteld en altijd tevreden!
Super goede hulp, snelle service en prachtige trouwkaarten
Snelle levering, uitstekende kwaliteit en goede duidelijke service bij vragen
Als kunstenaar/illustrator is dit wel echt de drukkerij die je moet kiezen. Wat ik met mijn handen op het atelier maak, komt er precies zo uit als bij deze drukkerij. Geweldige kwaliteit, super klantenservice en als er iets is, denkt Peterprint echt met je mee! Aanrader!
Heel fijne service, inclusief goede adviezen. Zo fijn hoe veel er mogelijk is met rillen en stansen! Er wordt heel snel gereageerd en de geboortekaartjes zijn heel mooi geworden! Bedankt!
Super service en kwaliteit. Vanaf het begin echt super! Heel tevreden met jullie!
Heel blij, enige waar ik nog hulp bij zou willen is kleur druk werk is iets anders uitgepakt dan ik had gewild.
Hele mooie prints en goeie service! Dit wordt mijn nieuw go-to bedrijf voor drukwerk
PeterPrint.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PeterPrint.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Drukwerk ziet er goed uit en de ondersteuning en begeleiding was prima
Fijn, professioneel en goed geholpen met mijn printwerk.
Meedenken en resultaat waren top!
Super goede hulp, snelle service en prachtige trouwkaarten
Snelle levering, uitstekende kwaliteit en goede duidelijke service bij vragen