mbo Yuverta Aalsmeer, leslocatie Boskoop
Een fijne, snelle en open samenwerking met de collega's van het bedrijf. Studenten gaan met plezier naar hun stage of werk. Ze krijgen goede begeleiding vanuit het bedrijf.
Fanatische sociale werkgever in het Groen!
Mijn ervaring met Perspektief heb ik als zeer prettig ervaren. De begeleiding is top en de jongens zijn met open armen ontvangen. Ik werd zelf erg enthousiast over de mogelijkheden bij Perspektief.
Ik vind contact met perspectief erg prettig.
Ik heb een goede ervaring met perspectief begeleiding is fijn en het is een gezellig team
Onze leerling heeft stage gelopen bij Perspektief. Hij werd op een fijne en duidelijke manier begeleid en heeft veel kunnen leren over zichzelf en over het vak. We waren als school erg blij met deze plek en de begeleiding.
Fijn en sociaal bedrijf, behulpzaam voor iedere medewerker
Ik heb het als zeer prettig ervaren. Duidelijke communicatie, duidelijke te nemen stappen en een goed afsluitend gesprek met alle betrokkenen.
Ik vindt het een zeer flexibel en fijne werkplek met een team betrouwbare en zeer aardige begeleiding die altijd voor je klaar staan voor wat je ook maar nodig hebt. Ik heb dankzij de ondersteuning van Perspektief zowel op de werkvloer als in mijn persoonlijke leven veel grote stappen kunnen zetten. Ik ben deze mensen erg dankbaar
Professioneel, betrokken en medemenselijkheid!
Prettig contact, korte lijnen. Duidelijk in communicatie/mogelijkheden. Denken in oplossingen.
Mijn ervaring met perspektief is zeer goed. Er hangt een positieve en leerzame sfeer binnen het bedrijf.
Perspektief verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Perspektief heeft de volgende resultaten bereikt:
Perspektief
Hogeveenseweg 51
2731 LB Benthuizen
Fanatische sociale werkgever in het Groen!
Ik vind contact met perspectief erg prettig.
Fijn en sociaal bedrijf, behulpzaam voor iedere medewerker
Professioneel, betrokken en medemenselijkheid!
Perspektief heeft de volgende resultaten bereikt:
Perspektief