Ankan Chakraborty

Perfect strong product, fast delivery

Ralph

Snelle en adequate levering

Rolf Griffioen

Nylon strip supersnel op maat gemaakt en verzonden.

Huub Packbier

Top product

hein van houten

mooi product alles goed op maat gemaakt zoals ik het wou

Kacper Kowalski

Super!

Eddy Scholten

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer matig in serviceverlening, geen flexibiliteit en niet meedenkend.

antoine paridaens

SterSterSterLege sterLege ster

Ik maar de postkosten zijn wel heel hoog

Nicole

Heel goed

Cecile Verdin

Travail impeccable et service client au top. Erreur de ma part dans les mesures, mail envoyé au service client et adaptation immédiate. Je recommande vivement. Livraison en un temps record

Marianne van Oort

Top!

A.M.S

SterSterSterHalve sterLege ster

Materiaal voldoet waarvoor het gekocht is. Jammer dat het niet afgeschuind is zoals gevraagd

Anneke Van Dijk

Heel goed kon zo mijn plaat voor mijn raam zetten paste precies ik ben heel tevreden ge annekr

Yvonne Wongsodikromo

SterSterSterSterLege ster

Goedemorgen ervaring echter, jammer dat het product niet "rond afgeslepen" wordt. Wel tip gekregen hoe ik het zelf kan doen

Robert Vis

Het artikel is perfect aangekomen met de juiste maten.

PerlaPlast Kunststofshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

PerlaPlast Kunststofshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 12 september 2012

PerlaPlast Kunststofshop

PerlaPlast is een breed gesorteerde webwinkel op het gebied van kunststof plaat, staf en buis. Afnemers zijn particulieren, bedrijven, overheden, gemeenten, scholen en instellingen. Wij leveren diverse halffabrikaat producten maar ook voor bewerkte producten gemaakt uit halffabrikaat, middels zaag-, boor-, frees-, stans-, buig- of lijmtechnieken. Dus ook voor kunststofbewerkingen ben je bij ons aan het juiste adres!

Goorsestraat 11

7041 GA ’s-Heerenberg

Ankan Chakraborty

Perfect strong product, fast delivery

Ralph

Snelle en adequate levering

Rolf Griffioen

Nylon strip supersnel op maat gemaakt en verzonden.

Huub Packbier

Top product

hein van houten

mooi product alles goed op maat gemaakt zoals ik het wou

Kacper Kowalski

Super!

Eddy Scholten

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer matig in serviceverlening, geen flexibiliteit en niet meedenkend.

antoine paridaens

Anneke Van Dijk

Yvonne Wongsodikromo

SterSterSterSterLege ster

Robert Vis

Het artikel is perfect aangekomen met de juiste maten.

PerlaPlast Kunststofshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10