Henk de Groot

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik moet etm review geven? Het lijkt me dat jullie eerst maar het product moeten leveren dat ik nog steeds niet heb... Henk de Groot, henk@juweel.org

VosTecME

Goede website ! Makkelijk bestellen.

Bert Bronkhorst

TOP!

Jacob deLeeuw

Mooi en goed plaatje voor raamafdichting airco

LM Woods Brandhout

Prima, product zoals voorgesteld perfecte maat zoals besteld en vlugge correcte levering!

Helen Gisolf

Was goed, maar ik had heel doorzichtig verwacht

Patrick Opdekamp

Goede en snelle levering, veilig verpakt

Niels

SterSterSterLege sterLege ster

Positief : Correct op maat gezaagd. Negatief : bescherming follie zit vol met krassen waarvan drie zijn doorgedrongen tot op de kunststof oppervlakte. Afhandeling & verzendkosten hoog. Net tien montage clips besteld - kan per brievenbus post - 10 euro.

Jose Stolker

Snelle levering en goed verpakt

Peter De bie

duurde even maar was perfect

Olof Koppenberg

Efficiënte levering en informatie verstrekking

Martin Bel

Super vak werk. Het freeswerk en het inpak werk. Dit is echt een super goed proffesioneel bedrijf. Ben zeer onder de indruk. Dank u voor het product

Cees K. Moenis

goed afgeleverd zoals besteld

PerlaPlast Kunststofshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

PerlaPlast Kunststofshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 12 september 2012

PerlaPlast Kunststofshop

PerlaPlast is een breed gesorteerde webwinkel op het gebied van kunststof plaat, staf en buis. Afnemers zijn particulieren, bedrijven, overheden, gemeenten, scholen en instellingen. Wij leveren diverse halffabrikaat producten maar ook voor bewerkte producten gemaakt uit halffabrikaat, middels zaag-, boor-, frees-, stans-, buig- of lijmtechnieken. Dus ook voor kunststofbewerkingen ben je bij ons aan het juiste adres!

Goorsestraat 11

7041 GA ’s-Heerenberg

Henk de Groot

SterSterHalve sterLege sterLege ster

VosTecME

Goede website ! Makkelijk bestellen.

Bert Bronkhorst

Uitstekend.