8.8 /10

checkbox97% beveelt Perfectewijn.nl aan!

Bezorgsnelheid

Natascha

Leuke aanbiedingen - groot assortiment

verkoren

mooi en zeer gevarieerd en uitgebreid assortiment

Antwoord Perfectewijn.nl

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent en dan vooral met het ruime aanbod. We nemen uw tips met betrekking tot de omschrijvingen zeker mee. Bedankt en geniet van uw wijnen, Met vriendelijke groet, Het team van Perfect Wijn

N.v.t

Prima bestelling is vlot gearriveerd,

Antwoord Perfectewijn.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review. Daar wordt het team heel blij van. Geniet van de wijnen! Met vriendelijke groet, Het team van Perfecte Wijn

Ronald

Al jaren klant dus dat zegt genoeg :-)

Antwoord Perfectewijn.nl

Een mooie beoordeling is fijn maar nog fijner is natuurlijk een trouwe klant! Hartelijk dank daarvoor! Geniet van de wijnen! Met vriendelijke groet, Het team van Perfecte Wijn

G Verstoep

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

negatief punt, we krijgen wijn met een ander etiket als op de website. geeft geen vertrouwen

T Bakelaar

Besteld en snel geleverd

Antwoord Perfectewijn.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Leuk ook dat u de "snelle en juiste levering" nog even extra noemt. Geniet van de wijnen! Met vriendelijke groet, Het team van Perfecte Wijn

Karin Trommelen

Prima bedrijf, aan te bevelen.

Antwoord Perfectewijn.nl

Fijn dat om te lezen dat u ons aanbeveelt. Daar doen we het voor! Geniet van de wijnen! Met vriendelijke groet, Het team van Perfecte Wijn

J.Lange

Geweldige snelle service en inderdaad heerlijke wijn, conform Onno Kleyn's beschrijving in de Volkskrant!

Antwoord Perfectewijn.nl

Beste meneer Lange, Fijn dat u zo tevreden bent. En dat u nou juist de prijs-kwaliteit zo positief benoemt worden we blij van, want dat is echt samen met onze klantenservice een bijzonder aandachtspunt voor ons. Geniet van de wijnen! Met vriendelijke groet, Het team van Perfecte Wijn

Gerard Glazenburg

Zeer goed

Antwoord Perfectewijn.nl

Hartelijk dank voor uw postieve woorden over onze klantenservice. Uw verzoek om meer trouwe klanten aanbiedingen nemen we zeker mee. Geniet van de wijnen! Met vriendelijke groet, Het team van Perfecte Wijn

Jan van Herwijnen

Jaren met plezier mijn wijn gekocht. Laatste bezorging ging fout. Zit thuis te wachten en PostNL komt niet opdagen. Dan krijg je een e-mail dat ik niet was. 10 minuten voor de e-mail leverde DHL een pakje af. En ik zat aan de eettafel te wachten op de bezorger. Hier kan Perfectewijn niet direct iets aan doen. Maar wel een klacht bij PostNL indienen. Prettig gesprek gehad met Mark. Uiteindelijk toch maar de doos wijn zelf opgehaald bij het aflever punt. als dit vaker voorkomt kan ik net zo goed naar de plaatselijke slijter gaan.

Antwoord Perfectewijn.nl

Hartelijk dank voor uw positieve review ondanks de problemen met de plaatstelijke bezorger. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze wijn en service. Geniet van uw wijnen, Met vriendelijke groet, Het team van Perfecte Wijn.

Anthonissen Hans

heel goed

Antwoord Perfectewijn.nl

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Daar wordt het hele team heel blij van. Uw suggestie voor de proefpakketten zijn we al vollop mee bezig. Binnenkort te vinden op onze website. Geniet van de wijn, Met vriendelijke groeten, Het team van Perfecte Wijn

J.N. Andringa

Door DHL werd mijn bestelling niet geleverd op mijn huisadres. Ik belde met Perfectewijn.nl en het was meteen opgelost, zonder gezeur. Dit bedrijf is voor de wijn en levering betrouwbaar en perfect. Chapeau

Antwoord Perfectewijn.nl

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden was met onze service. Daar doen we het voor: tevreden klanten! Geniet van uw wijn, Met vriendelijke groet, Het team van Perfecte Wijn

Werkt makelijk en snel.

Antwoord Perfectewijn.nl

Dank u wel voor uw positieve review. Heel fijn om te lezen. Geniet van uw wijn, Met vriendelijke groet, Het team van Perfecte Wijn

Marc

Perfecte website, uitstekende communicatie, snelle levering, goed verpakt

Antwoord Perfectewijn.nl

Een 10! Dank u wel! Ja, we proberen onze klanten zoveel mogelijk informatie te geven. Fijd dat u dat zo waardeert. Geniet van uw wijn, Met vriendelijke groet, Het team van Perfecte Wijn

over-wijn

Uitstekend!

Antwoord Perfectewijn.nl

Dank u voor uw mooie review. De maximale score! Daar worden alle collega's hier heel blij van. Uw suggestie om ons assortiment uit te breiden nemen we ter harte. We zijn met 600+ referenties al 1 van de grootste van Nederland, maar we zijn dagelijks op zoek naar nieuwe wijn pareltjes voor een scherpe prijs. Geniet van uw wijn, Met vriendelijke groet, Het team van Perfecte Wijn

Geantwoord op

Perfectewijn.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Perfectewijn.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 30 mei 2015

Perfectewijn.nl

Wijn tegen de meest scherpe prijs, dat is ons motto. Bestel gemakkelijk online uw wijnen. Bovendien kunt u vele wijnen ook per fles bestellen. Zo stelt u uw eigen bestelling met uw favoriete wijnen samen. Daarna brengen wij uw bestelling bij u aan huis, vaak al de volgende dag, en anders binnen drie werkdagen. Indien u een order bedrag heeft van €100, bezorgen wij uw bestelling gratis. Ook kunt u uw bestelling gratis afhalen in Berkel Enschot.

Calenwiel 1B-C

mooi en zeer gevarieerd en uitgebreid assortiment

N.v.t

Prima bestelling is vlot gearriveerd,

Ronald

Al jaren klant dus dat zegt genoeg :-)

G Verstoep

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

T Bakelaar

Besteld en snel geleverd

Karin Trommelen

Prima bedrijf, aan te bevelen.

J.Lange

Gerard Glazenburg