8.8 /10

checkbox96% beveelt Perfectewijn.nl aan!

Bezorgsnelheid

Petra Boswinkel

Prima, goede wijn, snelle levering

Elizabeth Selbach

super snel geleverd top verpakt

Annelies Beulink

Lynn De Bie

Cees Lodders

Het was voor mij de eerste keer dat ik contact heb gemaakt met uw bedrijf. De reden was dat de fa. Heeren van Heusden failliet is gegaan waar ik jarenlang klant ben geweest.

Lothar Koch

een tevreden nieuwe klant

René Lemmen

Perfect

Mathias Wellhausen

Uitgebreide keuze, faire prijzen en snelle levering!

Danielle Brouwer

SterSterSterLege sterLege ster

Na een aantal dagen zelf contact opgenomen want er werd maar niks bezorgt. Was een verzendmail zonder track and trace verstuurd. Bleek een doos verzonden te zijn zonder label. Direct een nieuwe doos naar ons opgestuurd en deze ontvangen. Dus prima opgelost door de klantenservice. Al is het wel jammer vanuit het magazijn, dan moeten wij er wel zelf achteraan.

Antwoord Perfectewijn.nl

Beste Danielle, Bedankt voor je feedback. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de manier waarop onze klantenservice dit heeft opgelost. We begrijpen wel dat het vervelend is dat je zelf contact met ons moest opnemen. Helaas hebben wij geen inzicht wanneer er iets misgaat met een pakket nadat het ons magazijn heeft verlaten. We kunnen daarom pas actie ondernemen zodra een klant ons laat weten dat een bestelling (nog) niet is ontvangen. Naar aanleiding van je bericht hebben we dit direct opgepakt en zo snel mogelijk een nieuw pakket naar je verzonden. We waarderen je begrip en hopen je bij een volgende bestelling weer een volledig zorgeloze ervaring te kunnen bieden.

Selly van Aalst

SterSterSterLege sterLege ster

Ik heb al verschillende bestellingen gedaan en die waren ok. Bij mijn laatste bestelling is minder dan de helft geleverd. Ik heb via mail gereageerd maar krijg geen reactie. Dit is de reden van de lage quotering

Antwoord Perfectewijn.nl

Beste Selly, Bedankt voor je feedback. We vinden het erg jammer om te lezen dat je laatste bestelling niet goed is verlopen, zeker omdat je aangeeft dat je eerdere bestellingen wel naar tevredenheid waren. We hebben je e-mail in goede orde ontvangen en hier ook op gereageerd. Helaas hebben we daarna geen reactie meer van je ontvangen. Zou je ons kunnen laten weten of je onze e-mail hebt ontvangen? We helpen je uiteraard graag verder om dit alsnog samen op te lossen.

Guus Uijtdewilligen

Super correct en lekkere wijnen

Jacques van Dooren

Sinds het faillissement van Heeren van Heusden bestel ik bij Perfect Wijnen Louis Latour Grand Ardeche, een hele mooie chardonnay. Daarnaast mooie andere wijnen geselecteerd. Allemaal prima.

Antwoord Perfectewijn.nl

Beste Jacques, Hartelijk dank voor je mooie review en het vertrouwen in Perfect Wijnen! Wat fijn om te lezen dat je na het faillissement van Heeren van Heusden de weg naar ons hebt gevonden en zo tevreden bent over de Louis Latour Grand Ardèche én ons overige wijnassortiment. Ook waarderen we je compliment over ons ruime assortiment enorm. Bedankt voor je aanbeveling en de mooie woorden. We doen ons best om deze kwaliteit en service vast te houden. Veel plezier met je volgende bestelling!

Martin

Goed bedrijf

Perfectewijn.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Perfectewijn.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 30 mei 2015

Perfectewijn.nl

Wijn tegen de meest scherpe prijs, dat is ons motto. Bestel gemakkelijk online uw wijnen. Bovendien kunt u vele wijnen ook per fles bestellen. Zo stelt u uw eigen bestelling met uw favoriete wijnen samen. Daarna brengen wij uw bestelling bij u aan huis, vaak al de volgende dag. Indien u een order bedrag heeft van €100, bezorgen wij uw bestelling gratis. Ook kunt u uw bestelling gratis afhalen in Berkel Enschot.

Calenwiel 1B-C

een tevreden nieuwe klant

René Lemmen

Perfect

Mathias Wellhausen

Uitgebreide keuze, faire prijzen en snelle levering!

Danielle Brouwer

Selly van Aalst