8.8 /10

checkbox97% beveelt Perfectewijn.nl aan!

Bezorgsnelheid

TED BROUWER

TOP

Jeffrey Van gils

Lekker wijnen en snelle levering

Fred

SterSterLege sterLege sterLege ster

Belofte van wijnen op voorraad blijkt niet altijd te kloppen.

Jolanda Wijs

Altijd goed! Snelle levering, goede prijzen...

Hans Canters

Dewolf Serge

Uitstekend

Juan Carlos Alfayate

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slecht.. Na 3 weken nog steeds de betaalde bestelling niet geleverd ondanks herinneringen.

Antwoord Perfectewijn.nl

Beste Juan, Wat vervelend dat je bestelling vertraging heeft opgelopen. Je bestelling was geplaats 2 weken geleden net voor het Hemelvaart weekend. 1 van je artikelen had een verzendtijd van 2 werkdagen omdat dat artikel niet in ons magazijn op voorraad was. We hebben je bestelling toen 3 juni aan Post.NL meegegeven. En daarna is het ons ook onduidelijk. We hebben al snel aan de bel getrokken bij ze, maar geen reactie gekregen. Ook hebben wij het pakket niet retour gekregen. Toch hebben we het hele pakket weer opnieuw in bestelling genomen voor je. 1 product daarvan komt dinsdag bij ons binnen en we sturen het dan is zijn geheel opnieuw op. We hebben je daar eerder vandaag ook over gemaild. We hopen dat je binnenkort toch lekker kunt genieten van je mooie wijnen. Het team van Perfecte Wijn.

Heino Zegveld

Goede snelle levering

H

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Antwoord Perfectewijn.nl

Beste Hans, We zien uit de score dat je niet tevreden bent en dat vinden we heel jammer. We kunnen helaas verder niet uit de opmerkingen halen wat er dan niet naar wens was. We horen het graag dan kunnen we dat verbeteren. Met vriendelijke groet, Het team van Perfecte Wijn.

Geantwoord op

Perfectewijn.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Perfectewijn.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 30 mei 2015

Perfectewijn.nl

Wijn tegen de meest scherpe prijs, dat is ons motto. Bestel gemakkelijk online uw wijnen. Bovendien kunt u vele wijnen ook per fles bestellen. Zo stelt u uw eigen bestelling met uw favoriete wijnen samen. Daarna brengen wij uw bestelling bij u aan huis, vaak al de volgende dag, en anders binnen drie werkdagen. Indien u een order bedrag heeft van €100, bezorgen wij uw bestelling gratis. Ook kunt u uw bestelling gratis afhalen in Berkel Enschot.

Calenwiel 1B-C

Jeffrey Van gils

Lekker wijnen en snelle levering

Fred

SterSterLege sterLege sterLege ster

Belofte van wijnen op voorraad blijkt niet altijd te kloppen.

Jolanda Wijs

Altijd goed! Snelle levering, goede prijzen...

Hans Canters

Goed, snel en kwaliteit