Jeroen
Duidelijke website met een ruim assortiment, goede informatie en makkelijk te bestellen.
telefonisch goede bereikbaarheid en vriendelijk!
Heel fijne service!
prima: mooi groot assortiment en prima aanbiedingen
Prima snelle levering
top,geen opmerkingen
zeer goed, het pakket was geweigerd bij het pakketpunt, en ze hebben meteen een nieuw pakket gestuurd
Uitstekend
Super tevreden. Nadat we van postnl melding kregen dat het pakket vanwege beschadiging niet meer bij ons bezorgd kon worden, is er toch gezorgd dat we op tijd een nieuwe levering voor ons feestje binnen hebben gehad! Echt top!
Vlotte aankoop!
Alles ok
Top snel goed
Ruime keuze en net die cava die ik wou.
Perfectewijn.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Perfectewijn.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Perfectewijn.nl
Calenwiel 1B-C
5056DB Berkel-Enschot
telefonisch goede bereikbaarheid en vriendelijk!
Heel fijne service!
prima: mooi groot assortiment en prima aanbiedingen
Prima snelle levering
top,geen opmerkingen
Uitstekend
Vlotte aankoop!
Alles ok
Top snel goed
Ruime keuze en net die cava die ik wou.
Perfectewijn.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Perfectewijn.nl