Robert Kötter
Goede ervaringen
Wij zijn zeer tevreden. Goeie prijs/kwaliteit Snelle afhandeling Uitstekende service Ruime sortering 0 %wijn
Makkelijk te bestellen en snelle levering.
Goed benaderbaar, snel en accuraat
Perfecte service
Jullie ervaring met 00 wijnen is blijkbaar even beperkt als de mijne. MAAR... ik doe het uit noodzaak, jullie om commerciele doeleinden. Wat meer professionalisme zou op zijn plaats zijn.
Goed. Via duidelijke website besteldt
Werken volgens afspraak. Product goed verpakt en op tijd afgeleverd.
Mooie lekkere wijnen…met goede beschrijving…correcte levering. Via email ook te bereiken als er vragen zijn.
Duidelijke snelle service
Mooi aanbod van wijn die ik graag wilde, met een beetje korting en gratis verzending door een paar extra flessen. En …lekkere fijn.
Perfectewijn.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Perfectewijn.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Perfectewijn.nl
Calenwiel 1B-C
5056DB Berkel-Enschot
Goede ervaringen
Makkelijk te bestellen en snelle levering.
Goed benaderbaar, snel en accuraat
Perfecte service
Goed. Via duidelijke website besteldt
Werken volgens afspraak. Product goed verpakt en op tijd afgeleverd.
Duidelijke snelle service
Perfectewijn.nl heeft de volgende resultaten bereikt: