Ron Westerduin
Snelle levering, goede website.2
Dit is een goed bedrijf eenvoudig bestellen en snelle levering en keurig verpakt en goede prijzen, wij zijn er zeer tevreden over
Heel vriendelijk en zeer goed geholpen.
heel erg prettig, vooral toen bleek dat er een ongelukje onderweg was geweest
Uitstekend
Mijn pakketje was eerst vermist door PostNL, maar ik ben ontzettend goed geholpen door Erik. Ik kreeg snel een reactie en hij bood direct aan om een nieuwe fles wijn op te sturen als het pakket niet meer terecht zou komen. Uiteindelijk werd mijn pakket gelukkig alsnog bezorgd. Erg tevreden over de service!
Mooi en ruim assortiment
wijn assortiment prima
Positieve ervaring
Ik ben over het algemeen tevreden.
er was iets misgegaan met de bezorging en dit is keurig opgelost
Eerlijk bedrijf
Perfectewijn.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Perfectewijn.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Perfectewijn.nl
Calenwiel 1B-C
5056DB Berkel-Enschot
Snelle levering, goede website.2
Heel vriendelijk en zeer goed geholpen.
heel erg prettig, vooral toen bleek dat er een ongelukje onderweg was geweest
Mooi en ruim assortiment
wijn assortiment prima
Positieve ervaring
Ik ben over het algemeen tevreden.
er was iets misgegaan met de bezorging en dit is keurig opgelost
Eerlijk bedrijf