Adriaan Bink
Gemakkelijk bestellen; groot assortiment, goede prijs-kwaliteitverhouding
Prima, behalve de bezorgservice van Postnl. Die bezorgen niet, je krijgt voor de afgesproken tijd een bericht dat bezorging niet mogelijk is en dat het pakket kan worden afgehaald bij een van hun punten op een nader te noemen tijdstip. Heb al bij hen daarover mijn beklag gedaan.
Perfect verlopen en super ervaring
Jullie benoemen een tijdstip. Voor die tijd de volgende dag verzonden...nu, bij ons duurde dat een week
Eenvoudig besteld en snel ontvangen
Duidelijke site en vlotte levering
Uitstekende service en goede communicatie
Heel prettig en desondanks een kleine hapering prima geholpen. Genieten van de ontvangen wijn en vervolg bestelling zal snel volgen
Goed overzicht op website, ruime keus.
snel geleverd perfecte wijn
mooie site, goeie wijnen, snelle afwikkeling
Perfectewijn.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Perfectewijn.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Perfect verlopen en super ervaring
Eenvoudig besteld en snel ontvangen
Duidelijke site en vlotte levering
Uitstekende service en goede communicatie
Goed overzicht op website, ruime keus.
snel geleverd perfecte wijn
mooie site, goeie wijnen, snelle afwikkeling