8.8 /10

checkbox97% beveelt Perfectewijn.nl aan!

Bezorgsnelheid

Frank Paauw

Erg goed

Francis Dedeurwaerder

Perfect!

Anthony Goddaert

SterSterSterSterLege ster

Zeer snel gevonden ,snel geleverd ,correcte prijs !

Harry Schurmans

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wijn is nooit aangekomen het geld is wel weg

Antwoord Perfectewijn.nl

Beste Harry, Wat vervevelend dit. Je eerdere bestellingen waren wel goed verlopen. We zien dat je 16 juni besteld hebt. De bestelling is dezelfde dag nog bij ons vertrokken. De 17e juni aangeboden door de vervoerder. Er was niemand thuis en toen is het naar een afhaalpunt gegaan waar je de 18e juni bericht van hebt gekregen. Daar is het niet opgehaald. Dit hebben we je afgelopen vrijdagavond gemeld per telefoon. Daarop wilde je je geld terug. Dat is natuurlijk jammer maar geen probleem, dat hebben we dan ook vandaag direct na het weekend gedaan en zal vandaag al op je rekening staan (of anders uiterlijk morgen). Onze excuses, maar wij konden hier niets aan doen en wij zijn in actie gekomen zodra we hiervan hoorden. We hopen je nog eens als klant te mogen verwelkomen, Met vriendelijke groeten, Het team van Perfecte Wijn.

Madeleine Van Laer

SterSterSterLege sterLege ster

Jammer niet geleverd voor feest .. geweigerd laar is niet correct ook kortingscode lukte niet

Antwoord Perfectewijn.nl

Beste Madeleine, Wat jammer dat het niet soepel is verlopen. We mogen wijn niet voor de deur zetten omdat het alcohol is en er een wettelijk verplichte 18+ check op zit. Een volgende keer verloopt het vast soepeler. Vriendelijke groeten, Het team van Perfecte Wijn

Albert Van de Bildt

Antwoord Perfectewijn.nl

Beste Albert, Een 10 en een extra positieve vermelding mbt onze scherpe prijzen. Heel fijn! Geniet van de wijnen, Vriendelijke groeten, Het team van Perfecte Wijn

Hetty en Ben De Bruin

Bob Jannes

alles in orde

Walter Van Hirtum

Netjes en goed

Perfectewijn.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Perfectewijn.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 30 mei 2015

Perfectewijn.nl

Wijn tegen de meest scherpe prijs, dat is ons motto. Bestel gemakkelijk online uw wijnen. Bovendien kunt u vele wijnen ook per fles bestellen. Zo stelt u uw eigen bestelling met uw favoriete wijnen samen. Daarna brengen wij uw bestelling bij u aan huis, vaak al de volgende dag, en anders binnen drie werkdagen. Indien u een order bedrag heeft van €100, bezorgen wij uw bestelling gratis. Ook kunt u uw bestelling gratis afhalen in Berkel Enschot.

Calenwiel 1B-C

Francis Dedeurwaerder

Perfect!

Anthony Goddaert

SterSterSterSterLege ster

Zeer snel gevonden ,snel geleverd ,correcte prijs !

Harry Schurmans

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster