8.8 /10

checkbox96% beveelt Perfectewijn.nl aan!

Bezorgsnelheid

maarten van dijk

Prettig. Heldere communicatie

M. M.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Pakket werd niet geleverd. Heb ook mijn geld niet terug ontvangen. Ik ga nooit meer iets bestellen bij dit bedrijf.

Antwoord Perfectewijn.nl

Beste Mathilde, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. Jammer om te lezen dat je geen fijne ervaring met ons hebt gehad. Ik heb de situatie direct voor je uitgezocht. Je bestelling is op 26 mei door ons verzonden, met een verwachte bezorgdatum van 27 mei. Op 27 mei heeft PostNL geprobeerd het pakket bij je af te leveren. Omdat de bezorging niet is gelukt, is het pakket naar een PostNL-punt gebracht. Daar heeft het tot en met 8 juni klaargelegen om afgehaald te worden. Omdat het pakket niet is opgehaald, is het vervolgens naar ons geretourneerd. Nadat we het pakket retour hadden ontvangen, hebben we je een e-mail gestuurd met de vraag of je de bestelling opnieuw wilde laten verzenden of liever het aankoopbedrag terug wilde ontvangen. Omdat we hierop geen reactie hebben ontvangen, hebben we nog geen verdere actie ondernomen. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Ik begrijp dat je inmiddels graag het aankoopbedrag terug wilt ontvangen. Ik zorg ervoor dat de terugbetaling direct in gang wordt gezet. Daarnaast hebben we als tegemoetkoming een tegoed van €10 aan je account toegevoegd. Mocht je in de toekomst alsnog heerlijke wijnen willen bestellen, dan kun je dit tegoed als korting gebruiken op een nieuwe bestelling. Wanneer je bent ingelogd op je account, wordt het tegoed automatisch zichtbaar tijdens het afrekenen. Met vriendelijke groet, Erik van Perfectewijn.nl

Cherise

Good selection, fast delivery.

Antwoord Perfectewijn.nl

Dear Cherise, Thank you for your kind review! We're delighted to hear that you enjoy our wide selection and fast delivery service. We also appreciate your honest feedback about our pricing. We regularly offer great promotions, and we hope to welcome you back again soon. Enjoy your wines!

Frans Brouwer

zeer positief

Antwoord Perfectewijn.nl

Beste Frans, Dank je voor het achterlaten van feedback. Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze productomschrijvingen waardeert. We doen ons best om onze wijnen zo goed en aantrekkelijk mogelijk te beschrijven, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Bedankt voor je aanbeveling en graag tot een volgende bestelling!

Johanna Boek

Prima op tijd geleverd

Marc Van Riel

Top. Vandaag besteld…morgen geleverd. In goede staat

Annelies Maneij

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik ben ontevreden over her bezorgen Bestel juist omdat je dan al die flessen niet hoeft te sjouwen

Ikigai B&B - Wellness & Massage

Zeer tevreden om periodiek voor onze zaak Ikigai B&B - Wellness diverse wijnen te bestellen.

Johan Geldhof

Alles prima

Suresh Chadda

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Traag levering - nooit meer

Mirko Mensink

SterSterSterSterLege ster

Antwoord Perfectewijn.nl

Heel fijn om te horen Mirko, bedankt voor je review!

Geantwoord op

Perfectewijn.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Perfectewijn.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 30 mei 2015

Perfectewijn.nl

Wijn tegen de meest scherpe prijs, dat is ons motto. Bestel gemakkelijk online uw wijnen. Bovendien kunt u vele wijnen ook per fles bestellen. Zo stelt u uw eigen bestelling met uw favoriete wijnen samen. Daarna brengen wij uw bestelling bij u aan huis, vaak al de volgende dag. Indien u een order bedrag heeft van €100, bezorgen wij uw bestelling gratis. Ook kunt u uw bestelling gratis afhalen in Berkel Enschot.

Calenwiel 1B-C

maarten van dijk

Prettig. Heldere communicatie

M. M.

Cherise

Good selection, fast delivery.

Frans Brouwer

Traag levering - nooit meer

Mirko Mensink

SterSterSterSterLege ster

Antwoord Perfectewijn.nl

Heel fijn om te horen Mirko, bedankt voor je review!

Perfectewijn.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10