Bezorgsnelheid

Harmen Driessen

Goed geregeld: alles conform afspraak geleverd

Leon Vissere

Mooi assortiment, beschrijvingen komen erg goed overeen met de persoonlijke beleving, snelle levering en correcte levering

Taco

Goed, snel geleverd

ReeHorst

Bijzonder goed!

Maarten

Ze hebben een heerlijke selectie aan winnen en hun service is echt super. Ik had een doos besteld maar ze hadden nog maar 2 flessen op voorraad. Dus kwamen ze gelijk met een paar goede en nette opties waar ik uit kon kiezen. Omdat ik voor 2 flessen koos zou ik in dit geval wel verzendkosten moeten betalen maar die namen zij voor hun rekening. Super vriendelijk, snel en klantgericht

Klaas Kroot

uitstekend

Dirk Roos

Prima, altijd correct met leveren. Goed assortiment.

Marion Zootjes

Geweldige service! Toen mijn bestelling door omstandigheden niet op tijd dreigde te komen, werd ik persoonlijk gebeld en is er direct een oplossing geregeld. De wijn werd zelfs persoonlijk en op tijd bezorgd, met ook nog een heerlijke fles extra als geste. Er kan altijd iets misgaan, maar hoe je het vervolgens oplost maakt het verschil. Echt top!

Ad

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Prima, maar bezorgsysteem is voor mij een reden niet meer te bestellen

Rudi Vermeire

Goede ervaring nog geen problemen mee gehad

Jeroen

Duidelijke website met een ruim assortiment, goede informatie en makkelijk te bestellen.

Frans van Vuure

SterSterSterSterLege ster

telefonisch goede bereikbaarheid en vriendelijk!

Antwoord Perfectewijn.nl

Heel erg bedankt voor je review Frans. Hadden een paar minpuntjes, maar heel blij dat we het uiteindelijk hebben kunnen oplossen.

Lonneke Scheepmaker

Heel fijne service!

Antwoord Perfectewijn.nl

Fijn om te horen Lonneke, dankje wel voor je review!

Bauke

prima: mooi groot assortiment en prima aanbiedingen

Antwoord Perfectewijn.nl

Dank je Bauke, fijn om te horen :)

Gijsbert de Boer

Prima snelle levering

Perfectewijn.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Perfectewijn.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8,8/10
  • checkEerste review geschreven op 30 mei 2015

Perfectewijn.nl

Wijn tegen de meest scherpe prijs, dat is ons motto. Bestel gemakkelijk online uw wijnen. Bovendien kunt u vele wijnen ook per fles bestellen. Zo stelt u uw eigen bestelling met uw favoriete wijnen samen. Daarna brengen wij uw bestelling bij u aan huis, vaak al de volgende dag. Indien u een order bedrag heeft van €100, bezorgen wij uw bestelling gratis. Ook kunt u uw bestelling gratis afhalen in Berkel Enschot.

Calenwiel 1B-C

Maarten

Klaas Kroot

uitstekend

Dirk Roos

Prima, altijd correct met leveren. Goed assortiment.

Marion Zootjes

Goede ervaring nog geen problemen mee gehad

Jeroen

Frans van Vuure

SterSterSterSterLege ster

telefonisch goede bereikbaarheid en vriendelijk!

Lonneke Scheepmaker

Heel fijne service!

Antwoord Perfectewijn.nl

Fijn om te horen Lonneke, dankje wel voor je review!

Bauke

prima: mooi groot assortiment en prima aanbiedingen

Antwoord Perfectewijn.nl

Dank je Bauke, fijn om te horen :)

Gijsbert de Boer

Prima snelle levering