Harmen Driessen
Goed geregeld: alles conform afspraak geleverd
Mooi assortiment, beschrijvingen komen erg goed overeen met de persoonlijke beleving, snelle levering en correcte levering
Goed, snel geleverd
Bijzonder goed!
Ze hebben een heerlijke selectie aan winnen en hun service is echt super. Ik had een doos besteld maar ze hadden nog maar 2 flessen op voorraad. Dus kwamen ze gelijk met een paar goede en nette opties waar ik uit kon kiezen. Omdat ik voor 2 flessen koos zou ik in dit geval wel verzendkosten moeten betalen maar die namen zij voor hun rekening. Super vriendelijk, snel en klantgericht
uitstekend
Prima, altijd correct met leveren. Goed assortiment.
Geweldige service! Toen mijn bestelling door omstandigheden niet op tijd dreigde te komen, werd ik persoonlijk gebeld en is er direct een oplossing geregeld. De wijn werd zelfs persoonlijk en op tijd bezorgd, met ook nog een heerlijke fles extra als geste. Er kan altijd iets misgaan, maar hoe je het vervolgens oplost maakt het verschil. Echt top!
Prima, maar bezorgsysteem is voor mij een reden niet meer te bestellen
Goede ervaring nog geen problemen mee gehad
Duidelijke website met een ruim assortiment, goede informatie en makkelijk te bestellen.
telefonisch goede bereikbaarheid en vriendelijk!
Heel fijne service!
prima: mooi groot assortiment en prima aanbiedingen
Prima snelle levering
Perfectewijn.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Perfectewijn.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed, snel geleverd
Bijzonder goed!
uitstekend
Prima, altijd correct met leveren. Goed assortiment.
Prima, maar bezorgsysteem is voor mij een reden niet meer te bestellen
Goede ervaring nog geen problemen mee gehad
telefonisch goede bereikbaarheid en vriendelijk!
Heel fijne service!
prima: mooi groot assortiment en prima aanbiedingen