Harm
Uitgebreid advies gekregen tijdens het telefonische consult om mijn gezondheid (nog meer) te verbeteren. Een aanrader.
zeer tevreden, De uitslagen kwamen wat later dan verwacht maar dit werd netjes uitgelegd door de klantenservice. Het contact met de gezondheidsadviseuze vond ik zeer prettig en uitgebreid, ze nam echt de tijd voor me.
Het consult gaf mij een helder en duidelijk inzicht in mijn gezondheid. Bedankt!
Positieve ervaring, zeer uitgebreid advies gekregen. Het was wel even wachten op de uitslagen, maar dat kan gebeuren. Er werd echt de tijd genomen om alle waarde aan mij uit te leggen.
Vooral het uitgebreide persoonlijk advies bij de uitslag is heel erg fijn! Nemen echt de tijd voor je om alles door te nemen
Al meer dan 12 dagen aan het wachten op uitslag bloedonderzoek, ontzettend teleurstellend. Wil eigenlijk mijn geld retour. Je kan beter via je huisarts dan heb je sneller resultaat
De facto niets meer en minder dan pillenverkopers onder het mom van deskundigheid, bloedonderzoek en medische expertise. Zelfs als je niets meer wil worden pillen gestuurd en geld automatisch afgeschreven. Als je opgelicht wil worden, prima tent.
Duidelijke info en ontzettend goed consult
Het onderzoek is makkelijk af te nemen. De uitslagen zijn duidelijk af te lezen. Daarnaast is het consult heel duidelijk en gaat verder dan de standaard medische zorg. Er wordt goed gekeken naar alle factoren van je leefstijl en dieet.
Bloedtest kon op korte termijn en fijn dat de uitslagen uitgebreid besproken zijn in aanvullend telefonisch gesprek. Plus goede aanbevelingen qua tekorten/noodzakelijke supplementen.
Meerwaarde in telefonische consulten die andere aanbieders niet doen
Helaas kreeg ik de email met supplementenaanbevelingen te laat waardoor de 20% korting aanbieding al weer was verlopen.
Uitgebreide en duidelijk uitleg van labesultaten. Er word zorgvuldig doorgevraagd naar jou leefstijl.
waardevol en deskundig
Erg interessant, begrijp mijn eigen gezondheid veel beter, hoe het daadwerkelijk in mijn lichaam er voor staat en wat voor mij in het bijzonder geldt, heb nu duidelijke gezondheidsdoelen. Advies van adviseur Esmee, wat erg inpsirend.
Perfect Lab verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Perfect Lab heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijke info en ontzettend goed consult