Wouter nijhof
zo hoed je ghezondheis in de gaten
Bijzonder professioneel en zo waardevol! Zowel de breedte van het bloedonderzoek als het hoge niveau analyse en adviezen op maat in een uitgebreide call heb ik nog niet eerder zo top meegemaakt. Sterke combi ook met hun assortiment aan (therapeutische) supplementen want ik had wel een paar aandachtspunten in bloedwaarden die we nu aan gaan pakken. Nu toepassen leef-, eet- en beweeg adviezen (no-brainer en zin in) en over een jaar een 1-meting. Benieuwd of de waarden dan goed en mooi in balans zijn en ik het zelf ook ervaar. Kan bijna niet anders dan wel.
Na het bloedonderzoek en de uitslag, een 1.5 uur durend nagesprek gehad, waarin uitleg werd gegeven over de uitslagen en de daarbij behorende adviezen, waarin uiteraard werd gesteld dat jij zelf uiteindelijk bepaalt wat je er wel of niet mee doet. Vriendelijk en kundig geholpen.
Voor mij was het mijn derde onderzoek bij Perfect Lab. Elk half jaar doe ik nu een bloed onderzoek en dat geeft mij veel rust. Sinds ik hiermee gestart ben weet ik precies wat ik te kort kwam en het advies hoe ik dit kon oplossen. De half jaarlijkse controlle die ik nu doe laat mij zien dat ik gezond en goed bezig ben.
Ik heb hele goede ervaringen met perfect lab, Nina geeft een hele duidelijke uitleg, en is heel vriendelijk,
Helder proces, goede service en heldere uitleg van de resultaten
Goed geholpen en deskundig advies hulpzaam en vriendelijk
Fijne ervaring met het doen van de test, ging allemaal vlot. Prettig gesprek met consulent, erg uitgebreid en deskundig.
Uitstekende service, heldere uitleg.
Heel professioneel en uitgebreid de tijd genomen om alle uitslagen uit te leggen!
Na wat vergelijkingen te hebben gemaakt tussen online labs, heb ik gekozen voor Perfect Lab. Dit was een goede keuze blijkt nu. De gekozen bloed onderzoek was heel uitgebreid vergeleken met een andere lab en met wat er via de huisarts meestal wordt uitgevoerd. Daarbij waren de resultaten binnen enkele dagen beschikbaar en werd een telefonisch consult ingepland. Deze consult was heel fijn en uitgebreid en zonder tijddruk uitgevoerd door een heel lieve vriendelijke Elysia Pool. Ze legde alles haarfijn uit en vragen werden ook goed beantwoord en met interesse. Je krijgt ook informatie waarmee je je eigen huisarts mee kunt helpen om eventuele verdere onderzoek te laten uitvoeren. Ik kan haar en Perfect Lab alleen maar aanbevelen voor een zelfstandig onderzoek. Mooie is ook dat ze ook klaar staan voor verdere evaluatie na 3 maanden als de adviezen zijn uitgeprobeerd en de resultaten dan besproken kunnen worden. Heel mooi dat je als persoon op deze manier het gevoel krijgt dat ze het niet alleen om het geld doen, maar dat je gezondheid centraal staat en hun hulp aanwezig is. Chapeau daarvoor. Dit is nog beter dan bij je eigen huisarts, waar je vaak als een nummer wordt behandelt. :-)
inlevend, goede diagnose vragen, breed testgebied, waardevolle tips aangepast aan gewenste levensstijl
Top
Alles goed geregeld
Goed en snel geholpen door de Perfect Lab en de adviseur. Duidelijk advies gekregen waar ik weer mee verder kan.
Perfect Lab verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Perfect Lab heeft de volgende resultaten bereikt:
Helder proces, goede service en heldere uitleg van de resultaten
Goed geholpen en deskundig advies hulpzaam en vriendelijk
Uitstekende service, heldere uitleg.
Top
Alles goed geregeld