8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox91% beveelt Perfect Health aan!

Deskundigheid / Professionaliteit adviseurs
Informatie op de website / Telefonisch advies

Leo

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Prima supplementen. Hele slechte ervaring met bezorgen. Blijft maar fout gaan ondanks vele malen bellen en mailen

Kwaliteit

A. Kosijungan

ik zou niet zonder willen

de kwaliteit van de supplementen is hoog.

Antwoord Perfect Health

Beste meneer/mevrouw Kosijungan, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! We waarderen uw vertrouwen en zijn blij dat onze producten of diensten zo'n positieve bijdrage leveren. Mocht u ooit vragen of wensen hebben, staan we uiteraard altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Perfect Health.

Ingeborg van het Hof

SterSterSterHalve sterLege ster

Vaak goed alleen met de website van Perfect Health heb ik veel moeite, graag telefonisch contact😀

Telefonisch contact met mijn medisch adviseur na aanleiding van het bloedonderzoek, zodat gericht een keuze gemaakt kan worden welke vitaminen en voedings supplementen voor mijn gezondheid nodig zijn Het telefonisch contact met de medisch adviseur is het sterke punt

Antwoord Perfect Health

Beste mevrouw van het Hof, Dank u wel voor uw feedback! Fijn om te horen dat u over het algemeen tevreden bent. We begrijpen dat het gebruik van de website soms lastig kan zijn. Natuurlijk staan we u graag telefonisch te woord - onze klantenservice helpt u met plezier verder. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 09:00 tot 17:00 via 020-280 9200. Met vriendelijke groet, Team Perfect Health.

Barbara Spoorenberg

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet zo goed. Ik had mijn abonnement opgezegd en krijg toch weer een levering

Antwoord Perfect Health

Beste mevrouw Spoorenberg, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat u ondanks uw opzegging toch een levering heeft ontvangen — dat is uiteraard niet de bedoeling. Het is mogelijk dat de laatste levering en uw opzegdatum elkaar gekruist hebben. We willen dit graag voor u controleren en corrigeren. Wilt u zo vriendelijk zijn om contact op te nemen met onze klantenservice via 020-280 9200 of middels info@perfecthealth.nl? Dan lossen we het direct voor u op. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Perfect Health.

C.N. Willemse

SterSterSterHalve sterLege ster

goede producten en adviezen ; moeilijk bestellen,veel fouten; slechte verpakking die niet in de brievenbus gaat en uitsteekt.

vriendelijk, goede producten

Antwoord Perfect Health

Beste meneer Willemse, Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de producten en adviezen. We begrijpen dat het bestelproces en de verpakking beter kunnen en nemen uw opmerkingen serieus. Uw ervaring helpt ons verbeteren. Mocht u verdere tips of vragen hebben, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Team Perfect Health.

Marcel Deelen

alles goed geregeld.

Angela Smits

geen idee

Natalie

Super tevreden, goede supplementen en snelle service.

Probleem met mijn postpakket hebben ze netjes bij geholpen terwijl het niet eens de fout van hun was maar van POST NL

Johannes Jozef Ursem

Persoonlijke adviseur

Nivin Bedir

Super goed kan niet beter!

Heel precies met advies geven

Antwoord Perfect Health

Beste meneer/mevrouw Bedir, Wat geweldig om te horen, dank u wel! We stellen uw enthousiaste feedback enorm op prijs. Mocht u in de toekomst vragen of wensen hebben, staan wij uiteraard weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Perfect Health.

john Anthoni

Tiptop

Marco Baan

SterSterSterLege sterLege ster

Rommelig en onduidelijk proces, zorg om borging veiligheid persoonsgegevens door inzet WordPress. Nette producten als je ze eenmaal hebt.

Bert Van der Aar

Tot nu prima

S T

W.J.J. Bleeker

Is uitstekend

Perfect Health verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Perfect Health heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 22 juni 2016

Perfect Health

De beste kwaliteit voedingssupplementen met gepatenteerde extracten, in optimale doseringen.

Burgemeester Haspelslaan 15

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Kwaliteit

A. Kosijungan

ik zou niet zonder willen

de kwaliteit van de supplementen is hoog.

Ingeborg van het Hof

alles goed geregeld.

Angela Smits

geen idee

Natalie

Super tevreden, goede supplementen en snelle service.

Johannes Jozef Ursem

Persoonlijke adviseur

Nivin Bedir

Super goed kan niet beter!

Heel precies met advies geven

john Anthoni