8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox91% beveelt Perfect Health aan!

Deskundigheid / Professionaliteit adviseurs
Informatie op de website / Telefonisch advies

Henk Franke

professionele organisatie, voortreffelijke supplementen

Simone Breinburg

SterSterSterSterLege ster

Fijne ervaring met perfect health.

Goeie bezorging. Fijne contact via de mail.

W.J.J. Bleeker

Matig

Kwaliteit producten

Ernesta

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

ze maken zelf contracten zonder uw medeweten. Als je ze één keer koopt, duurt het lang. Na het eerste probleem ermee wil ik er niets meer mee te maken hebben. Maar ze zeggen dat je opnieuw een contract met hen hebt getekend. Ze sturen de goederen opnieuw en nemen het geld aan. Ze geven het geld pas na een maand terug. En ik moet altijd betalen om het product naar hen terug te sturen Wat moet ik doen? Dus sturen ze hun spullen en nemen mijn geld af. Ze beantwoorden mijn brieven niet. Ik bel ze maar het heeft geen zin, ze sturen nog steeds.

Antwoord Perfect Health

Beste Ernesta, We begrijpen dat dit een vervelende situatie voor u is geweest en vinden het jammer om te horen dat u het zo heeft ervaren. Bij het plaatsen van de bestelling is er een abonnement afgesloten, mogelijk per ongeluk, en we hebben ons best gedaan om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. We willen benadrukken dat we altijd klaarstaan om te helpen en dat we het abonnement inmiddels hebben geannuleerd en het probleem netjes hebben afgehandeld. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Perfect Health

Myriam Post

SterSterLege sterLege sterLege ster

Mijn lijf kan er niet tegen, spuug alles uit

M. J. L. Wiegerinck

Prima op tijd in huis

Verzorging

A Arts

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

zeer slecht. Herhaalservice levert niet.

O.J. Hermans , klant sinds 2008 !

Het laatste jaar gaat er teveel mis ! Vaak wordt de telefoon niet opgepakt

Antwoord Perfect Health

Beste meneer Hermans, Dat is uiteraard niet de service die u van ons mag verwachten. We begrijpen dat dit erg vervelend voor u is en bieden onze excuses aan voor het ongemak. We werken eraan om onze bereikbaarheid en service te verbeteren. Mocht u nog vragen of een lopend probleem hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder! Met vriendelijke groet, Team Perfect Health

R. Derksen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Heel goed adviserend gesprek nav bloedonderzoek, extreem teleurstellende financiële afwikkeling van aanschaf supplementen.

Telefonisch advies 10/10! Bestelproces na telefonische bestelling 0/10!

Gini den Exter

Slecht

Kay Pruis

Wissend

Natuurlijke ingrediënten

Perfect Health verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Perfect Health heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 22 juni 2016

Perfect Health

De beste kwaliteit voedingssupplementen met gepatenteerde extracten, in optimale doseringen.

Burgemeester Haspelslaan 15

1181 NB Amstelveen

Deskundigheid / Professionaliteit adviseurs
Informatie op de website / Telefonisch advies

Henk Franke

professionele organisatie, voortreffelijke supplementen

Simone Breinburg

SterSterSterSterLege ster

Fijne ervaring met perfect health.

Goeie bezorging. Fijne contact via de mail.

W.J.J. Bleeker

Prima op tijd in huis

Verzorging

A Arts

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

zeer slecht. Herhaalservice levert niet.

O.J. Hermans , klant sinds 2008 !

Het laatste jaar gaat er teveel mis ! Vaak wordt de telefoon niet opgepakt

R. Derksen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Telefonisch advies 10/10! Bestelproces na telefonische bestelling 0/10!

Gini den Exter

Slecht