8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox91% beveelt Perfect Health aan!

Deskundigheid / Professionaliteit adviseurs
Informatie op de website / Telefonisch advies

Ron Verroen

Matig

Niet echt.

Pauline Benschop

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb vorige week gemaild: geen antwoord!

Frans Scherpenisse

snelheid

Henny van Doorn, Somerdaal park 31

Prijzig en voornamelijk gelikte marketing

Marketing

Antwoord Perfect Health

Beste meneer/mevrouw van Doorn, Dank voor uw feedback. We begrijpen dat onze prijzen als hoog kunnen worden ervaren. We investeren bewust in kwaliteit, zorgvuldige analyses en persoonlijke begeleiding. Dat gaat verder dan alleen supplementen, al begrijpen we zeker dat de uitstraling marketinggericht kan overkomen. We nemen uw opmerkingen mee in onze verdere ontwikkeling, dank daarvoor. Met vriendelijke groet, Team Perfect Health.

Gea Hoogland

Ik ben er superblij mee!

Luisterend oor, begripvol, meedenkend, adviserend, positief.

Antwoord Perfect Health

Beste mevrouw Hoogland, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor uw positieve reactie, dat waarderen we enorm. Mocht u in de toekomst vragen of advies nodig hebben, staan we uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Perfect Health.

Maria Vercammen

Mijn klachten zijn verbeterd mogelijk toeval

Werd snel geleverd

D.J. van Kesteren

SterSterSterSterLege ster

Yuri Romein Graag contact want ik zit met brandende vraag nog steeds !! vandaar ook deze review

SterSterLege sterLege sterLege ster

Goed op paar details na

Nette verpakking , nette levering

Antwoord Perfect Health

Beste meneer Romein, Uw brandende vraag is inmiddels telefonisch met u besproken en beantwoord. Mocht u nog verdere vragen hebben of ergens mee zitten, neem gerust opnieuw contact met ons op, we helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Team Perfect Health

Gerard van Hal

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ben al wel 15 jaar een klant, woon 7 mnd in Thailand en bestel meestal voor langere periode 9 a 10 verschillende pillen. Belde een vrijdag voor nieuwe order en advies, moest dinsdag erop terug bellen voor advies . .toen besteld. kreeg woensdag bevestiging en kosten . .direct overgemaakt, bankrek. zit in m'n systeem . Duurde wel een week voordat de bestelling kwam . .indien ik belde, kon men niet in systeem kijken dat er was betaald

Gildo Wanders

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Was goed en strak geregeld en opeens ging van alles fout

Verpakking en kwaliteit supplementen

Antwoord Perfect Health

Beste meneer Wanders, Dank voor uw feedback. Verveldn om te horen dat het eerst goed liep, maar dat het daarna misging. We begrijpen hoe frustrerend dat kan zijn, zeker als u op onze service rekent. We zijn continu bezig om onze processen te verbeteren, en uw signaal helpt daarbij. Als er nog iets openstaat of niet goed is opgelost, laat het gerust weten. We denken graag met u mee. Met vriendelijke groet, Team Perfect Health.

Hans van de Weerd

Te frequent afsturen zonder terugkoppeling of dit al nodig is

Antwoord Perfect Health

Beste meneer van de Weerd, Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Wij sturen standaard ongeveer 10 dagen vóór een nieuwe levering een e-mail ter aankondiging, zodat u altijd de mogelijkheid heeft om een zending aan te passen of uit te stellen. Mocht u deze e-mail niet hebben ontvangen, laat het ons dan gerust weten. We kijken dit graag voor u na en zorgen ervoor dat dit in de toekomst goed verloopt. We waarderen uw betrokkenheid en denken graag met u mee. Met vriendelijke groet, Team Perfect Health.

Geantwoord op

Perfect Health verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Perfect Health heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 22 juni 2016

Perfect Health

De beste kwaliteit voedingssupplementen met gepatenteerde extracten, in optimale doseringen.

Burgemeester Haspelslaan 15

Matig

Niet echt.

Pauline Benschop

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb vorige week gemaild: geen antwoord!

Frans Scherpenisse

snelheid

Henny van Doorn, Somerdaal park 31

Prijzig en voornamelijk gelikte marketing

Marketing

Gea Hoogland

Ik ben er superblij mee!

Luisterend oor, begripvol, meedenkend, adviserend, positief.

Maria Vercammen

SterSterSterHalve sterLege ster