Jeanne Van Erp
- Sterke punten
- Denken met je mee. Halen evt arts erbij . Abonnementen is handig
Prima, duidelijke site
Zeer deskundig en aandachtig service. All vragen worden beantwoord, fijn!
Ja
Duidelijk, kwalitatief goed en zo nodig professioneel advies.
Soms wat opdringerig door medicijnen te sturen die ik reeds had gestopt.
goed
Goede ervaring!
Onlangs lukte het mij niet om een bestelling te plaatsen, dat was me nog nooit overkomen. Contact gezocht met Perfect Health en het probleem was in een paar minuten opgelost!
Slecht
Kennis top, uitvoering vaak wat moeizaam
perfect
Handige site Snelle levering en goed product
Prima ervaring
Good service and great product!
Perfect Health verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Perfect Health heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima, duidelijke site
Zeer deskundig en aandachtig service. All vragen worden beantwoord, fijn!
Ja
Duidelijk, kwalitatief goed en zo nodig professioneel advies.
Soms wat opdringerig door medicijnen te sturen die ik reeds had gestopt.
goed
Goede ervaring!
Slecht
Kennis top, uitvoering vaak wat moeizaam
perfect
Handige site Snelle levering en goed product
Prima ervaring
Good service and great product!
Perfect Health heeft de volgende resultaten bereikt: