Cris
Snelle levering, veel keuze, correcte prijzen
Snel levering, alles correct.
goed
Zeer overzichtelijke webpagina, enorm groot aanbod, zorgvuldig ingepakt en snelle verzending.
Goede en snelle service.
Heel fijne ervaring. Snelle levering en hypercorrecte service. Zal hier nog vaak bestellen.
Vlotte bezorging, ruime keuze
Ik weet niet meer hoe vaak ik een bestelling gedaan heb bij Penstore.nl... Het is echt één van mijn favoriete webwinkels! Nog nooit problemen gehad, de website is makkelijk in het gebruik en er zijn vaak nieuwe producten te vinden. Ik maak intensief gebruik van het verlanglijstje en ga vast nog veel meer bestellen in de toekomst.
PenStore is een van mijn favoriete winkels. Ze hebben een ruim overzicht, goede prijzen en een snelle verzending. Mocht er toch iets zijn, dan is de klantenservice snel, vriendelijk en behulpzaam. Goede winkel, aanrader !
Heel tevreden
goed
Snel met leveren en goed voor elkaar.
Perfecte ervaring, snel en goede service.
PenStore.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PenStore.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle levering, veel keuze, correcte prijzen
Snel levering, alles correct.
Goede en snelle service.
Vlotte bezorging, ruime keuze
Heel tevreden
goed
Snel met leveren en goed voor elkaar.
Perfecte ervaring, snel en goede service.
PenStore.nl heeft de volgende resultaten bereikt: