9.4 /10

checkbox99% beveelt PenStore.nl aan!

J. Knol

Mooi assortiment

Hier kun je merken kopen die elders niet of moeilijk te krijgen zijn! En erg klantvriendelijk.

Michel.

👍

Erik

Prima toko!

Lekker snel, heel erg netjes verpakt en prima producten! Ik heb een Toyo Y350 gereedschapskoffer en een aantal Rhodia schrifjes gekocht, precies wat ik zocht! Kom zeker terug!

Sandra Van Der Plaats

Snelle verzending-

Snel en betrouwbaar

Fre Sleijpen

SterSterLege sterLege sterLege ster

Waardeloos. Heb besteld, maar na een week nog niks ontvangen. Geen verzendbevestiging gehad met tracknummer. Na bestelbevestiging niks meer gehoord.

Mooie website.

Antwoord PenStore.nl

De latere levering komt door een artikel wat ten tijde van je bestelling even niet op voorraad was. We geven de levertijd altijd aan op de productpagina van het artikel. Vanwege de kerstdrukte bij onze leverancier is het artikel later dan gebruikelijk geleverd, en heeft het langer dan de gebruikelijke 3-5 werkdagen geduurd. Onze excuses hiervoor. Het goede nieuws is dat we vandaag een nieuwe voorraad van het artikel hebben binnengekregen. We hebben je bestelling vandaag ingepakt en verzonden.

Geantwoord op

M. van Driel

prima

snelle verzending, goede prijs

Nicolas

Good and fast

liesbeth

prima prijs kwaliteitsverhouding, snelle levering.

Betrouwbaar, snel

Pipeleers Ilse

Snelle en correcte levering.

Goede prijs en snel geleverd

prive

Mnemosyne notebooks zijn geweldig

Kwaliteit

Hans

snelle levering met scherpe prijzen, groot assortiment

IJzerman

Snelle levering, fijn advies na telefoongesprek.

Als je je bestelling wenst op te halen kan dat (op afspraak).

Yoke

Mijn ervaring met de penstore.nl is altijd al positief geweest. Het is fijn om vertrouwen te kunnen hebben in een webwinkel.

De kwaliteit van de producten, de wijze van verzending met name de verpakking.

PenStore.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

PenStore.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 19 februari 2018

PenStore.nl

Bij PenStore vindt je een aantrekkelijk assortiment aan schrijfgerei en toebehoren, met alle voordelen op het gebied van bestellen via internet: veilig betalen, snelle bezorging en goede service. Wij zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk, het grootste erkende keurmerk van Nederland.

Havenstraat 2

snelle verzending, goede prijs

Nicolas

Good and fast

liesbeth

prima prijs kwaliteitsverhouding, snelle levering.

Betrouwbaar, snel

Pipeleers Ilse

Snelle en correcte levering.

Goede prijs en snel geleverd

prive

Mnemosyne notebooks zijn geweldig

Kwaliteit

Hans

snelle levering met scherpe prijzen, groot assortiment

IJzerman

Snelle levering, fijn advies na telefoongesprek.

Als je je bestelling wenst op te halen kan dat (op afspraak).

Yoke

De kwaliteit van de producten, de wijze van verzending met name de verpakking.

PenStore.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10