9.5 /10

checkbox98% beveelt Penny aan!

Anneke Bonekamp

De Penny is een BV super leuk abovoor mn kleindochter. Ze zit bij de brievenbus te wachten👍

Leuk om te horen! Wij wensen haar veel leesplezier toe.🐴

Raaijmakers

Leuke en leerzame Penny voor paardenfans! Mijn dochter van 11 jaar leest er graag de Penny en is er ontzettend blij mee. Vooral omdat ze gek is op paarden past het blad perfect bij haar interesses. Om de week woensdag kan ze niet wachten tot de Penny op de mat ligt. Ze is dan meteen nieuwsgierig en wil hem meteen lezen om te zien welke verrassing er deze keer bij zit. Wat ik fijn vind is dat de Penny niet alleen leuk is, maar ook leerzaam. Er staan interessante weetjes, strips en posters in die haar echt iets bijleren. Een aanrader voor kinderen die houden van lezen én van paarden!

Karen Ruys

Mijn dochter Lore is een hele grote paardenfan. Dankzij Penny weet ze nu nog meer leuke weetjes, maar ook de grappige mopjes en ze is ook heel enthousiast over de vele strips en leuke quizjes.

Mara

Met veel plezier ontvang ik de Penny en duik er meteen in om te genieten van de verhalen en de posters.

Sharmé

Onze ervaring is goed met penny

Roos Boerma

Super leuk blad voor echte paardenmeisjes. Leuke strips, puzzels etc.

jessica de vos

het abbonement cadaeu was ontzettend leuk en ik kan telkens niet wachten op de nieuwe penny

Mirjam

Mijn dochter is erg enthousiast over de verschillende paardenverhalen en de tekeningen in de stripverhalen. Zodra de Penny binnen is, leest ze hem het liefst gelijk helemaal uit. De cadeautjes die ze weleens bij Penny krijgt, vindt ze ook erg leuk. We zijn al twee jaar heel tevreden lid. Ik vraag haar weleens of ze niet wil overstappen naar een ander blad, maar ze wil absoluut graag de Penny blijven ontvangen.

Steffy snoei

Super

Veerle van de Pol

Erg leuk, leerzaam, grappige verhalen en leuke posters

Emily Cats

De Penny is super leuk en ook leerzaam. Ik vind het super leuk dat Rakker altijd ondeugende dingen doet en daardoor wordt het ook niet saai. Ik vind het het leuke blad omdat ik zo van dieren hou (paarden). Ik zou hem het liefst nog vaker krijgen. Elke dag lees ik verhalen uit de Penny. Wat ik ook leuk zou vinden is een soort app van de Penny, met leuke nieuwtjes, weetjes en spelletjes.

Jasmijn

Heel erg leuk blad!

E. Kramer

Onze kleindochter is er gek op. Zelf rijd ze ook al een paar jaar bij een manege. Elke penny is als een cadeautje voor haar.

Neefs Hailey

Mijn dochter kijkt elke keer uit naar wanneer haar Penny komt!

Tessa

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Tja, ik heb eigenlijk een gedeelde mening over Penny. Ik vond het vroeger ontzettend leuk, maar het lijkt rommeliger..? Ik was vrij lang lid en heb daarnaast ook nog delen van een vriendin gekregen, hierdoor kwam ik erachter dat ze eerdere strips zoals ''Spetter'' of ''Liefde in de lucht'' gewoon weer opnieuw erin plaatsten en dat kun je ook zien aan de oudere tekenstijl. Dan vraag ik me toch wel af, waarom??? Hallo?? Mensen betalen hiervoor en je verdient nu blind geld door elke 4 jaar gewoon weer ''dat ene strip erin te zetten''. Daarnaast, nu ik toch bezig ben, vind ik ook dat sommige strips vrij abrupt zijn beëindigt. Zoals Alice's Hastgard en Joy/wildife/de wilde kudde hoe ze het ook willen noemen(moeilijke naam hè penny). Normaal staat er dan: volgende keer ..., maar nu stond er ''einde'' Hoe bedoel je ''einde''?? Er is geen zak gebeurd en geen enkele aankondiging van een einde of een conclusie. Maar ik verwacht dat ze misschien over een jaar ofzo dat strip er weer in pleuren, want ''och penny bestaat al 40 jaar'' en ''we willen ook dat nieuwe leden deze strips kunnen lezen''. Ik wil toch wel even objectief blijven, want Penny is een ontzettend leuk tijdschrift, ik vind het gewoon jammer dat zoveel strips waarvoor ik in eerste instantie voor lid ben geworden, zijn verdwenen(en misschien wordt ik te oud :') ) xxx je fav gen z

Antwoord Penny

Hoi Tessa, Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review. Fijn om te horen dat je vroeger zoveel plezier had tijdens het lezen van Penny. Maar daarom ook extra jammer om te horen dat het positieve gevoel nu minder is. Soms maken series plaats voor nieuwe verhalen, maar we snappen goed dat dat teleurstellend kan zijn. We geven die feedback daarom zeker door aan de redactie. Je hebt daarnaast gelijk dat er regelmatig oudere strips opnieuw worden geplaatst. Wat heb je goed opgelet! Voor lezers met een grote Penny-verzameling kan dat teleurstellend zijn. Omdat Penny al meer dan 40 jaar bestaat, kiezen we er soms bewust voor om geliefde verhalen opnieuw te publiceren, zodat ook nieuwe lezers ervan kunnen genieten. We proberen daarin steeds een goede balans te vinden tussen nieuwe verhalen en vertrouwde favorieten, maar jouw feedback hierover is absoluut waardevol. Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om dit zo uitgebreid met ons te delen. Feedback zoals die van jou helpt ons om Penny leuk te houden voor zowel nieuwe als trouwe lezers. Groetjes Mandy van Penny 🐴💜

Geantwoord op

Penny verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Penny heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 9 februari 2023

Penny

Penny is hét paardenmagazine van Nederland voor paardengekken tussen de 7 en 14 jaar en bestaat al ruim 40 jaar! Elke twee weken lees je in Penny alles over paarden. Het blad zit vol meeslepende stripverhalen, quizzen, te gekke posters, leuke weetjes en nog veel meer. Als abonnee ontvang je daarnaast 12 keer per jaar een gaaf cadeau bij jouw abonnement en 4x per jaar een speciale Penny abonnee uitgave.

Anneke Bonekamp

Leuk om te horen! Wij wensen haar veel leesplezier toe.🐴

Raaijmakers

Karen Ruys

Mara

Sharmé

Onze ervaring is goed met penny

Roos Boerma

Super leuk blad voor echte paardenmeisjes. Leuke strips, puzzels etc.

jessica de vos

Jasmijn

Heel erg leuk blad!

E. Kramer

Neefs Hailey

Mijn dochter kijkt elke keer uit naar wanneer haar Penny komt!

Tessa

SterSterHalve sterLege sterLege ster