Vera Vogels
Ik vind het een superleuk blad, want ik houd van paarden en ik vind het leuk om daar van alles over te lezen. Ik vind het interessant, ik leer er veel van en het is ook nog eens heel grappig.
Elke 2 weken is het weer feest als de Penny door de brievenbus komt. In een ruk wordt hij uitgelezen om vervolgens na een tijd weer gelezen te worden.
Leuk blad!
Leuk blad
Leuk blad met leerzame en vermakelijke informatie. Mijn dochter van 9 staat elke 2 weken dolblij bij de brievenbus.
Het Penny abonnement was snel geregeld en het welkomstcadeau snel geleverd. Onze dochter kijkt elke keer weer uit naar het moment dat de Penny op de deurmat valt. Top!
Leuk gevarieerd tijdschrift, met regelmatig een extraatje erbij. Mijn dochter vind de verhalen erg leuk, het liefst wil ze elke week een Penny op de mat!
Let goed op je je abonnement optijd opzeg anders zit je er gelijk weer een jaar aan vast!
Mijn dochter kijkt altijd uit naar de Penny, hij blijft leuk!
Leuk blad. Mijn dochter geniet er iedere keer weer van.
Altijd netjes geleverd heel leuk blad
Leuk blad voor iedereen die van paarden houdt. Mijn dochter geniet ervan als ze de tijdschriften doorbladerd.
Leuk tijdschrift! Mn dochter wacht elke keer met smart op de postbode.
Leuk, gevarieerd tijdschrift voor paardenfans. Onze dochter is erg enthousiast en we zien dat ze leuke creatieve ideeën uit de Penny haalt en vaak zelfstandig kan uitvoeren. Ook de posters zijn mooi.
Zeer matig, van start-cadeaupakket ontbrak van alles en/of het was kapot. Ik had twee pakketten ivm twee abonnementen, dus ik kon goed vergelijken. Ook regelmatig bij 1 tijdschriften wel een cadeau, het andere gelijktijdige tijdschrift geen cadeau. Kinderen zijn er in algemene zin niet enthousiast over, ik zou adviseren je geld anders uit te geven.
Penny verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Penny heeft de volgende resultaten bereikt:
Leuk blad!
Leuk blad
Mijn dochter kijkt altijd uit naar de Penny, hij blijft leuk!
Leuk blad. Mijn dochter geniet er iedere keer weer van.
Altijd netjes geleverd heel leuk blad
Leuk tijdschrift! Mn dochter wacht elke keer met smart op de postbode.
Penny heeft de volgende resultaten bereikt: