Lieke Stegehuis
Ik ben al lang lid, en ik merk dat er veel herhaling in zit
al heel wat jaren met veel plezier lid. leuk en spannend verhalen. onze dochter heeft hem zo weer uit gelezen. handig voor kinderen die van paarden houden en moeite hebben met lezen.
Mooi leuk en vooral speels weergegeven blad, keurig op tijd in de brievenbus
Penny is een superfijn tijdschrift. De penny komt ook altijd optijd binnen in een nette verpakking. De strips zijn leuk herkenbaar en spanend. Zo leuk dat mijn dochter ze keer op keer opnieuw leest. Ze heeft zoveel plezier in de penny.
Goed, leuke boekjes voor jong en oud. Als er iets is krijg je snel reactie en eventuele oplossing via de mail terug. Heel fijn!
eerlijk gezegd niet positief. erg rommelig
Mijn dochter leest de Penny heel graag. Ze is een groot paarden fan en wordt elke Penny weer verrast met vernieuwende leuke nieuwe strips. Daarnaast heeft de Penny elke editie een mooie poster om op te hangen in de slaapkamer. De Penny is super om kinderen te stimuleren om te blijven lezen op een leuke laagdrempelige manier.
Overweldigend
Mijn dochter houdt niet van lezen maar de Penny leest ze met plezier. Er zit altijd een leuke verrassing bij.
Leuk magazine, leerrijk voor paardenfans
Elke keer als de Penny op de mat valt is het feest. Lekker bladeren en samen of al beetje zelf lezen! En de kleine cadeautjes erbij zijn elke keer een hit! De Sint heeft punten gescoord door dit abonnement te geven. Ook het dekbedovertrek wat als welkomstcadeau erbij zat was is al veel onder geslapen.
Een hele leuk tijdschrift. Onze dochter van 11 leest het met veel plezier. De prijs vind ik ook mee valen van een abonnement. Een stuk goedkoper dan als je ze los koopt in de winkel. En er zitten soms leuke extra's bij. Zo als kortingen die alleen voor leden gelden.
Super leuk magazine
Fantastisch tijdschrift voor jonge paardenfans! 🐴✨ Wat een geweldig magazine! Mijn dochter is helemaal weg van dit paarden/pony tijdschrift – elke keer als het op de mat valt, is het feest! Het zit bomvol met leuke, spannende verhalen en prachtige posters die direct een mooi plekje op haar muur krijgen. De quizzen zijn altijd een groot succes. Ze zijn niet alleen leuk om in te vullen, maar ook leerzaam. Ook zitten er regelmatig leuke cadeautjes bij, wat het uitpakken nog specialer maakt. Bij het eerste nummer kregen we een fantastisch welkomstpakket – echt een cadeautje op zich! En wat ook super is: de cadeaubonnen op hun site! Die staan hier al op het verlanglijstje voor haar verjaardag. Zo kan ze zelf een mooi paardenitems uitzoeken, hoewel ze ze het liefst allemaal zou willen hebben. Kortom, een absolute aanrader voor ieder kind dat gek is op paarden en pony’s. Dit magazine zorgt elke maand weer voor stralende ogen en veel leesplezier, echt iets waar ze zich uren mee kan vermaken.!
Penny verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Penny heeft de volgende resultaten bereikt:
Mooi leuk en vooral speels weergegeven blad, keurig op tijd in de brievenbus