Laila Maertens
Het blad zelf is niks op aan te merken, De klantenservice is echter ronduit asociaal. Absoluut geen prettige ervaring.
Heel leuk
Top
Ik word blij van de verhaaltje van Rakker want er zit veel humor in
Leuke strips en weetjes over paarden. Mooie posters. Leuk blaadje!
Superleuk blad voor de echte paardenfans! Met heel vaak een klein kadootje erbij. Mijn dochter is helemaal fan!
Als ik zie hoe mijn kleindochter elke week weer geniet van de verhalen van Penny en dan die leuke posters... Geweldig .
Ik vind het heel leuk tijdschrift, elke keer dat hij op de mat valt lees ik eer vaak gelijk in.
Penny is heel fijn
Steeds correcte levering, kleindochter is super tevreden met het abonnement op haar lievelingsblad Penny.
Elke 2 weken is het spannend afwachten aan de brievenbus welk kadootje en welke straffe verhalen nu weer in de Penny zullen staan! Toptijdschrift! 😍
Mijn dochter kijkt er iedere 2 weken weer naar uit tot de penny weer op de mat valt. Heel veel leuke verhaaltjes weetjes en moppen in de penny. Ook kijkt ze er erg naar uit als er een cadeautje bij zit. Altijd netjes op tijd.
De penny is echt super leuk om te lezen, en ook leerzaam. En het leukste en gezelligste is dat ik hem samen met mijn moeder lees, die vroeger zelf ook de penny kreeg. Groetjes Lisa
Heel leuk blad, we kijken altijd uit naar het nieuwe nummer.
Penny verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Penny heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel leuk
Top
Ik word blij van de verhaaltje van Rakker want er zit veel humor in
Leuke strips en weetjes over paarden. Mooie posters. Leuk blaadje!
Penny is heel fijn
Heel leuk blad, we kijken altijd uit naar het nieuwe nummer.
Penny heeft de volgende resultaten bereikt: