9.5 /10

checkbox98% beveelt Penny aan!

Tessa

Wat een leuk tijdschrift is Penny voor paardenfans! Mijn dochter kijkt elke keer weer uit naar het volgende nummer. De verhalen die erin staan, leest ze met plezier en de posters worden allemaal opgehangen op haar kamer. Daarnaast leert ze steeds weer nieuwe dingen over paarden. Kortom, een echte aanrader voor paardenfans!

Leah

Ik penny erg leuk en ik raad de mensen om het de lezen !!!!

Superleuk om te horen! Wij wensen jou heel veel leesplezier! 🐴

Mila D.

Leuk tijdschrift vol met paarden. Veel leuke verhalen, informatie en mooie cadeautjes/extra's

Wat leuk om te lezen! Veel plezier met Penny! 🐴

Jaap Willemsen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Leuk blad voor paardenliefhebbers! Als je echter al een flinke verzameling oude Penny's hebt dan moet je zeker geen abonnement nemen! Staan namelijk ook oude verhalen in die ze opnieuw plaatsen. Reactie van Penny is ' dat kan soms voorkomen'. Het komt echter bij ieder nummer voor. Hebben nu 5 Penny's ontvangen en in ieder nummer staan wel 2 bekende verhalen. Als je een klacht indient reageren ze verder niet.

Antwoord Penny

Hoi Jaap, Bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke review. Goed om te horen dat u het een leuk blad vindt voor paardenliefhebbers! U heeft inderdaad gelijk dat er in de nieuwe Penny's ook oudere strips worden herplaatst. Voor lezers met een grote Penny-verzameling kan dat teleurstellend zijn, dat begrijpen we heel goed. Penny bestaat al meer dan 40 jaar en we kiezen er bewust voor om geliefde verhalen opnieuw te publiceren, zodat ook nieuwe lezers ervan kunnen genieten. Zo bestaan de Penny's uit leuke nieuwe stripverhalen in combinatie met favoriete oude verhalen. Maar dit is zeker waardevolle feedback voor onze redactie. Wij vinden het vervelend om te horen dat uw ervaring met een Penny abonnement daardoor minder positief is en u het gevoel heeft niet gehoord te worden. Dat is niet de bedoeling en we nemen uw feedback dan ook serieus. Groetjes Mandy van Penny

Jentl de Vroom

Tiny

Super leuk blad. En heel goed voor de lees ontwikkeling van onze dochter. ( voor de meeste kinderen) Ze kijkt er elke keer weer naar uit als de penny op de mat valt.

Antwoord Penny

Wat fantastisch om te horen! Wij wensen jullie dochter veel plezier met Penny! 🐴

Kiki Leermakers

Geweldig! Wordt helemaal uitgelezen. Een prettige bijkomstigheid is dat het bijdraagt aan een goed leesniveau 😃

Oma van Noor

Ik hoor van mijn kleindochter dat ze heel blij is met haar abonnement op de Penny

Antwoord Penny

Superleuk om te horen dat ze zo blij is met Penny! Wij wensen haar veel plezier met Penny!🐴

Karlijn

SterSterSterSterLege ster

Mijn dochter leest de penny altijd graag. Ondanks dat ze last heeft van dyslexie

Antwoord Penny

Een echte Penny fan dus! Heel fijn om te lezen. Wij wensen haar veel leesplezier! 🐎💞

Fien

Super leuk blad met steeds wisselende verrassingen erbij

Superleuk om te lezen! Veel plezier met Penny. 🐴

Denise Sluiter

Juliette

De strips lezen vind ik heel leuk en de quizzen ook!

Hihi, leuk om te lezen! Veel leesplezier🐴

Miranda van de pol

Ontzettend leuk meiden tijdschrift, onze dochter kijkt er altijd naar uit om hem weer te lezen

Emma Maria Elias

Ik.ben Emma en 8 jaar oud. Ik vind de Penny heel leuk en kijk altijd uit naar een nieuwe Penny. De kadootjes erbij zjjn heel leuk en de posters hang ik op in mijn kamer.

Superleuk om te horen dat je zo blij bent met Penny! Veel leesplezier! 💜🐴

Demeuter Melissa

Penny maakt lezen voor de kinderen nog zo leuk!

Penny verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Penny heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 9 februari 2023

Penny

Penny is hét paardenmagazine van Nederland voor paardengekken tussen de 7 en 14 jaar en bestaat al ruim 40 jaar! Elke twee weken lees je in Penny alles over paarden. Het blad zit vol meeslepende stripverhalen, quizzen, te gekke posters, leuke weetjes en nog veel meer. Als abonnee ontvang je daarnaast 12 keer per jaar een gaaf cadeau bij jouw abonnement en 4x per jaar een speciale Penny abonnee uitgave.

Tessa

Leah

Ik penny erg leuk en ik raad de mensen om het de lezen !!!!

Superleuk om te horen! Wij wensen jou heel veel leesplezier! 🐴

Super leuk blad met steeds wisselende verrassingen erbij

Superleuk om te lezen! Veel plezier met Penny. 🐴

Denise Sluiter

Juliette

De strips lezen vind ik heel leuk en de quizzen ook!

Hihi, leuk om te lezen! Veel leesplezier🐴

Miranda van de pol

Emma Maria Elias

Superleuk om te horen dat je zo blij bent met Penny! Veel leesplezier! 💜🐴

Demeuter Melissa

Penny maakt lezen voor de kinderen nog zo leuk!

Penny heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10