vb
Dochter vindt het leuk maar kort, de reclame in het blad is overweldigend. Dat is een reden om niet langer een Penny te hebben.
Het is een superleuk tijdschrift waar bij je veel bij je veel bijleert over paarden en pony’s
We gaven onze dochter het 2-jarig Penny abbonnement voor haar 9e verjaardag (inmiddels 10 maanden geleden). Het is alsof ze iedere twee weken opnieuw een cadeautje krijgt, zo enthousiast is ze. Ondertussen zijn we als ouders vooral blij dat we iets gevonden hebben dat haar motivatie om zelf te lezen aanwakkert.
Mijn dochter is elke keer weer superenthousiast wanneer de Penny in de brievenbus ligt. Ze leest ze van voor naar achter en daarna komen ze netjes in haar nachtkastje te staan. De handdoek van het welkomstgeschenk gaat nu elke stranddag mee, om daar heerlijk op te chillen. Haar Penny tas en drinkfles gaan dan uiteraard ook mee. Top om op deze manier met paarden bezig te zijn, te leren lezen en op vrije dagen ook nog met de Penny bezig te zijn.
Een leuk tijdschrift. Waren 1 jaar lid toen op de penny beurs de aanbieding werd voorgesteld om voor 2 jaar te abboneren. Daar werd niet verteld dat deze 2 jaar bovenop huidige abonnement kwam. Mijn dochter is inmiddels het tijdschrift ontgroeid. Maar er mag niet eerder opgezegd worden. Dat valt me erg tegen. Dit is dus niet verteld op de penny beurs bij de aanbieding.
Een leuk tijdschrift voor paardenliefhebbers
Leuk voor de kinderen, zeker als paardenliefhebbers! Erg fan van de pip en Julia strips
Fantastisch blad, als kind genoot ik er van (stiekem nu nog steeds) en mijn dochters van 6 en 3 kunnen ze eindeloos lezen. (Die van 3 kan nog niet lezen, maar heerlijk plaatjes kijken en zelf verhalen bij verzinnen).
Netjes!
Leuk blad, mijn dochter leest het erg graag. Een minpuntje: de kaft van het magazine valt er erg snel van af.
Leuke gevarieerde tijdschrift voor jonge paardenliefhebbers. Onze dochter kijkt er telkens naar uit. Ook leuke kado’s
Leuke, spannende stripverhalen-leuke afwisselingen-quiz-leuke moppen/blunders-leerzaam(paardenweetjes, paardentaal)-mooie posters.
Ik vind het een erg leuk tijdschrift, vooral voor mensen die ook van paarden houden natuurlijk 🐴🐎. En er zitten erg leuke verhalen in. Jammer dat het geen weekblad is 😉🤣.
Mijn dochter staat te springen van blijdschap als de Penny in de bus ligt!
Super tijdschrift voor mijn dochter. Met erg veel leerzame weetjes, maar ook veel ontspannende verhalen. Mijn dochter is altijd heel blij als er weer een tijdschrift op de mat ligt!
Penny verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Penny heeft de volgende resultaten bereikt:
Een leuk tijdschrift voor paardenliefhebbers
Netjes!
Mijn dochter staat te springen van blijdschap als de Penny in de bus ligt!
Penny heeft de volgende resultaten bereikt: