9.5 /10

checkbox98% beveelt Penny aan!

Larissa

Mijn dochter van 9 jaar, kijkt iedere keer uit naar Penny. Ze begint gelijk te lezen en de posters worden opgehangen. Ook zit er iedere maand een leuk kadootje bij de penny. Een echte aanrader.

Mama van een paardenmeisje

Iedere 2 weken weer grote blijdschap en veel leesplezier als de Penny is bezorgd. De extraatjes af en toe zijn helemaal een verrassing!

Lisanne

Het is iedere twee weken weer een verrassing. Wat zal er nu weer bij de penny zitten denk ik altijd. Als ik de penny dan zie liggen scheur ik gelijk de folie van de penny en binnen vijf minuten zit ik te lezen en heb ik het cadeautje alweer opengemaakt. Het welkomstgeschenk is superleuk en handig want dan heb je superleuke dingen die je goed kan gebruiken zoals bijvoorbeeld een laken en kussensloop. Ook heb je superleuke tekenopdrachten boeken. Ik zou echt een penny abonnement nemen als ik een andere paarden gek ben.

Linda Hagemeijer

Mijn dochter (8 jaar) leest heel graag de Penny. Ze neemt ze ook geregeld mee naar school want op woensdag mogen ze in een tijdschrift lezen. De posters hangen in haar kamer en alle puzzels, raadsels en spelletjes worden thuis gemaakt.

Féline

Blij als de penny komt

Mariam

Leuk en leerzaam tijdschrift. Ik vind het ook leuk dat er posters in zitten en dat er soms een extra cadeautje bij zit.

Jessica Kniest

Erg leuk tijdschrift voor jongen meiden (en jongens) over paarden

Helena Balcaen

Elke keer er een nieuw boekje in de brievenbus verschijnt is het feest! De puzzels, de weetjes, de strips,.. super tof!

Mara Jansen

Leuk!!

Mariska

Onze dochter is elke keer weer blij verrast als er een nieuwe penny inde brievenbus zit. Ze leest ze erg graag en is dol op de posters die in het blad zitten.. soms zit er ook iets leuks bij dan is ze extra blij.

ilse

prima

Marieke Van Ginderen

SterSterSterSterLege ster

Mijn dochtertje kijkt altijd met spanning uit naar het nieuwe boekje. Er waren eens 2 boekje niet toegekomen maar na een mailtje werd dit rechtgezet. Er zitten wel veel foutjes in de spelletjes. Ook in de vakantieboeken staan er fouten. Misschien is het een idee dit eens te herbekijken. Verder een heel leuk boekje.

Loïs en Molly

Heel leuk magazine met leuke verschillende onderwerpen, strips en posters. Ik deel m met mijn tweelingzus, dus het is altijd spannend wie m als eerste op de deurmat vindt!

B. Boersma

Super leuk paardenblad voor meiden

Anne Bloemsma

De meerderheid wel

Penny verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Penny heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 9 februari 2023

Penny

Penny is hét paardenmagazine van Nederland voor paardengekken tussen de 7 en 14 jaar en bestaat al ruim 40 jaar! Elke twee weken lees je in Penny alles over paarden. Het blad zit vol meeslepende stripverhalen, quizzen, te gekke posters, leuke weetjes en nog veel meer. Als abonnee ontvang je daarnaast 12 keer per jaar een gaaf cadeau bij jouw abonnement en 4x per jaar een speciale Penny abonnee uitgave.

Larissa

Mama van een paardenmeisje