9.5 /10

checkbox98% beveelt Penny aan!

Denise Spaans

Heel goed

Alice Hofacker

Mijn dochter is altikd blij als de Penny er weer is. Ze vindt vooral de strip van Liefde in de lucht erg leuk.

Marly Bouwman /Berix

Ik heb heb Penny abonnement aan mijn kleindochter cadeau gedaan en zij is laaiend enthousiast ,ik ben met haar onlangs naar de Penny paarden show geweest ,heel mooi

Lenthe

Om de week weer iets om naar uit te kijken! Een heerlijk leesmomentje voor jezelf...

Familie de Vos

De Penny is uitnodigend, leuk en leerzaam voor jonge paardenliefhebbers!

De starfields

Wij hebben kleindochter Liza en kleindochter Elisa lid gemaakt. Ze vinden het geweldig.

Mignonne

Mijn dochters beginnen meteen te lezen zodra de nieuwe Penny binnen is! Eerst alle strips, daarna nog even quizzen. Superleuk!

Anja

Ik vind het leuk

Klomp

Super leuk tijdschrift! Mijn dochter is een echt paardenmeisje en leest hem het liefst in 1 keer uit!

Sien Klein Ikink

Ik vindt de Penny een super leuk blad. Er staan leuke strips in, en leuke paardenweetjes. Dit is mijn eerste Penny jaar, ik heb het abonnement betaald van mijn verjaardagsgeld. Een super leuk verjaardagscadeau

Anouk Onink

Fijn, snel geholpen ,denken mee naar oplossingen

Lotte

Onze dochter kijkt altijd uit naar de woensdag dat de penny in de bus valt. Ze is benieuwd naar de quizen/vragenlijsten en alle mooie verhalen en weetjes over paarden. Het blad is kleurrijk en leerzaam en zelfs voor onze dochter on groep 7 nog erg aantrekkelijk om te lezen. Regelmatig zit er een leuk klein kadootje bij wat het een nog groter feest maakt.

Janine Hirst

Ik hou veel van paarden. Dit is een leuk blad en fijn omte lezen. Met vaak kleine hebbedingetjes. Ook leuke spelletjes en quizzen. En mooie kleine posters.

Elyn van Orden

SterSterSterSterLege ster

Elke keer weer vol enthousiasme ontvangen, leuke verhalen, weetjes en de moppen doen het heel goed hier

Maeve Smit

ik vind het heel leuk

Penny verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Penny heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 9 februari 2023

Penny

Penny is hét paardenmagazine van Nederland voor paardengekken tussen de 7 en 14 jaar en bestaat al ruim 40 jaar! Elke twee weken lees je in Penny alles over paarden. Het blad zit vol meeslepende stripverhalen, quizzen, te gekke posters, leuke weetjes en nog veel meer. Als abonnee ontvang je daarnaast 12 keer per jaar een gaaf cadeau bij jouw abonnement en 4x per jaar een speciale Penny abonnee uitgave.

Denise Spaans

Heel goed

Alice Hofacker

Marly Bouwman /Berix

Lenthe

Familie de Vos

De Penny is uitnodigend, leuk en leerzaam voor jonge paardenliefhebbers!

De starfields

Mignonne