Isabel
- Verbeterpunten of tips
- Uitleggen wat een plakkaat is door voorbeeld plaatjes toe te voegen hoe het eruit komt te zien
- Sterke punten
- Snel en zorgvuldig
- Product of service:
- Pen
Prima prijs en service
Zeer snelle en goede levering van kwalitatief goed product
In een woord Super!!!
Zeer snelle levering, top kwaliteit en vriendelijke service.
Uitstekend bedrijf
Uitstekende ervaring. Snelle toezending, prettig contact
Goede ervaring, het graveren ging heel makkelijk. Alles netjes op de mail en ook het versturen is goed verlopen!
Zeer goed.
Super snel bezorgd. Product geheel naar wens geleverd!
snelle levering. Product precies wat verwacht was
prima; de levering was zoals besteld en in 2 dagen binnen.
Uitstekend
De website werkt prettig. Invoeren van de te graveren tekst verloopt duidelijk.
Prima. Snelle service.
Pengraveren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pengraveren heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima prijs en service
Zeer snelle en goede levering van kwalitatief goed product
In een woord Super!!!
Zeer snelle levering, top kwaliteit en vriendelijke service.
Uitstekend bedrijf
Uitstekende ervaring. Snelle toezending, prettig contact
Zeer goed.
Super snel bezorgd. Product geheel naar wens geleverd!
snelle levering. Product precies wat verwacht was
prima; de levering was zoals besteld en in 2 dagen binnen.
Uitstekend
De website werkt prettig. Invoeren van de te graveren tekst verloopt duidelijk.
Prima. Snelle service.
Pengraveren heeft de volgende resultaten bereikt: