pim Leemans
- Sterke punten
- prijs kalligraferen
- Verbeterpunten of tips
- ik zou het niet weten.
- Product of service:
- Lamy vulpen, gekalligrafeerd
Uitstekend
De website werkt prettig. Invoeren van de te graveren tekst verloopt duidelijk.
Prima. Snelle service.
Snel en goed kwalitatief product voor passende prijs. Leuk om te laten personaliseren.
ik kocht er een gegraveerde pen de dag voor ik ze nodig had
Top!
Mijn zoontje heeft een pen besteld om cadeau te geven aan zijn vader. Het was belangrijk dat er een tekst op gegraveerd kon worden. De bestelde pen was niet op voorraad, maar hij werd daar duidelijk van op de hoogte gesteld en goed geïnformeerd bij het maken van een andere keuze. De pen werd daarna razendsnel in orde gemaakt en bezorgd. En dat in de week voor Sinterklaas! Chapeau!
Kwaliteitspen, mooi gegraveerd!
heel goed!
Snel en goed
prima snelle service
goede ervaring
Bedrukte Parker
Pengraveren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pengraveren heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekend
De website werkt prettig. Invoeren van de te graveren tekst verloopt duidelijk.
Prima. Snelle service.
ik kocht er een gegraveerde pen de dag voor ik ze nodig had