Goede leerschool
Prettige en vakkundige instructie
Prima auto en deskundige leiding
Fijne opleiding waar alle punten aan bod komen.
Goed, instructeurs met beroepskennis
Goed en betrokken
Goede ervaring. Snel reactie bij een vraag op een mail. Docent geeft goed en duidelijk les en heeft zelf veel ervaring en geeft daardoor handige tips.
Fijne ervaing
Ambulance
Fijne, professionele rijinstructie door ervaren instructeurs op een veilige manier.
Prima rijtraining met goed materieel.
De instructeurs die wij hadden 1 in opleiding hebben samen gezorgd voor een fijne veilige leeromgeving. Alles is aan bod gekomen, hierdoor heb ik ontzettend veel geleerd in een korte tijd. Leer momenten werden gelijk aangegrepen en de instructeur had direct zicht op mijn leerbehoefte. Ontzettend bedankt voor de afgelopen week, het was een waardevolle en ontzettend gezellige week.
PRETTIGE ERVARING
PDS Rijopleidingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PDS Rijopleidingen heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede leerschool
Prettige en vakkundige instructie
Prima auto en deskundige leiding
Fijne opleiding waar alle punten aan bod komen.
Goed, instructeurs met beroepskennis
Goed en betrokken
Fijne ervaing
Ambulance
Prima rijtraining met goed materieel.
PRETTIGE ERVARING
PDS Rijopleidingen heeft de volgende resultaten bereikt: