John V
- Product of service:
- Evaluatieformulier - Risicogebieden
Zeer goed
Zeer deskundig professionele rijschool.
Fijn bedrijf
Heel positief , goede rustige instructeur met fijne auto en mooie route . Blij met weer een herhalingsdag en alles weer wat up to date maken.
Ervaring is goed op een rustige manier feedback en meteen in de praktijk brengen
Goede rij training, sluit aan op mijn werk.
Mijn ervaring met pds is super en zou ik zeker aanraden!!
Professioneel en vriendelijk
Zeer positief
Eigenlijk voor witte kruis organisatie, maar de gebruikte Mercedes voldeed niet. Door de kast inbouw zit ik achterin met mijn schouder tegen de kast en met mijn knieën tegen de stoel. Bij een ongeval levensgevaarlijk en veel misselijkheid doordat ik geen zicht heb rondom. Bij nooit eerder gehad met een rijopleiding.
Tot nu toe alleen maar fijne ervaringen met prettige instructeurs.
Een fijne,veilige manier van lesgeven. En en beetje humor erbij,dat werkt goed!
Goed.
Kennis en kunde en open een eerlijk. `Fijne leeromgeving
PDS Rijopleidingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PDS Rijopleidingen heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed
Zeer deskundig professionele rijschool.
Fijn bedrijf
Goede rij training, sluit aan op mijn werk.
Mijn ervaring met pds is super en zou ik zeker aanraden!!
Professioneel en vriendelijk
Zeer positief
Tot nu toe alleen maar fijne ervaringen met prettige instructeurs.
Een fijne,veilige manier van lesgeven. En en beetje humor erbij,dat werkt goed!
Goed.
Kennis en kunde en open een eerlijk. `Fijne leeromgeving