- Product of service:
Goed.
Prima organisatie
Goede degelijke instelling
Professionele top bedrijf
Prettig opleidingsbedrijf, waar ik veel bijgeleerd heb. Beter geleerd om in te halen, bediening beter te gebruiken.
Leerzame week geweest met veel kilometers
Eerste kennismaking is fijn en leerzaam. Geduldige docenten en genoeg afwisseling in praktijk. Theorie sluit goed aan op praktijk.
Nu de 3de keer voor mij altijd goed
Prima dag gehad met een goede deskundige docent!!
Positief, ervaren docenten.
Leerzaam
Fijn, geduld, puntjes op de I
PDS Rijopleidingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PDS Rijopleidingen heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijn bedrijf die zeer proffesioneel is
Goed.
Prima organisatie
Goede degelijke instelling
Professionele top bedrijf
Leerzame week geweest met veel kilometers
Nu de 3de keer voor mij altijd goed
Prima dag gehad met een goede deskundige docent!!
Positief, ervaren docenten.
Leerzaam