Henk den Boer
- Product of service:
- Bumper volkswagen
Heel goed. Netjes en op tijd afgeleverd.
Bumper besteld in kleur. Perfect gespoten en geleverd. Ook klantendienst top in hun hulp. Zeer tevreden
Excellent work, I recommend it to everyone. 👌
Wat je beloofd moet je doen en dat is hellaas niet gelukt. Wanneer je beloofd wanneer je voor 16.00u besteld je het de volgende dag in huis hebt en het komt bijna een week later dan is dat met een dergelijk cruciaal onderdeel als een spiegel erg vervelend
Beloofd was voor 16u besteld , volgende dag binnen . Niet met DPD na drie dagen nog niets
Voorbumper Audi A3 etron! Nergens anders te vinden hier bij jullie gevonden! Dank je wel en ja ik raad dit bedrijf aan!
Zeer goed. Bestelling was eenvoudig te doen en het werd snel geleverd. Pasvorm van de lampen is uitstekend!
Top!! Snelle service en onderdeel aan enorm voordelige prijs kunnen aankopen!
zeer snel in huis ik heb de goede bumper opgezocht nu alleen nog spuiten en alles overzetten dan kan ik het resultaat pas zien maar voorbaat bedankt
Voor mij een onbekend bedrijf ,maar toch hier besteld ,en het als goed ervaren
Goede ervarinf, alleen wel eens problemen met technische staat van materialen
Mooi product voor een redelijke prijs!
Super
Een bumper op kleur besteld maar helaas werd deze verkeerd geleverd. Dit was mijn fout omdat ik het oem nummer niet had gecontroleerd. Gebeld met Lisa van de klantenservice en binnen een paar uur was de juiste bumper besteld. Top service. Daar kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren tegenwoordig.
Parts & Paint verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Parts & Paint heeft de volgende resultaten bereikt:
Excellent work, I recommend it to everyone. 👌
Top!! Snelle service en onderdeel aan enorm voordelige prijs kunnen aankopen!
Voor mij een onbekend bedrijf ,maar toch hier besteld ,en het als goed ervaren
Goede ervarinf, alleen wel eens problemen met technische staat van materialen
Mooi product voor een redelijke prijs!
Super
Parts & Paint heeft de volgende resultaten bereikt: