8.9 /10

checkbox95% beveelt Parts & Paint aan!

Dinand Van Vuuren

Ervaring is super met het bedrijf. Nu al een aantal keer besteld. Elke keer super voor elkaar. En goede service. Onderdelen zoals omschreven. Ook het in kleur laten spuiten is zoals het moet

Bumpers en motorkap

Said

Voorbumper gespoten

Johan Lubbers

Rechter buitenspiegel

Ewa Gronek

Eerst door het bedrijf gebeld om afspraak te maken over de levering. Netjes geleverd door eigen chauffeur. Goed op kleur gespoten, heel netjes.

Achterbumper voor Mazda 3

Farid Motazedian

SterSterSterHalve sterLege ster

lamp

Melvin Zandvliet

Bumper voor een Clio IV besteld in kleur. Goede pasvorm, strak spuitwerk. 1 puntje was niet helemaal lekker gespoten/gegoten maar dat was minimaal.

Product of service:
Voorbumper Renault Clio IV (in kleur)

Angela Delorme

Geweldig fijne service. Had ,elf een fout gemaakt, en het werd bijzonder netjes en snel opgelost.

in kleur gespoten zijpaneel auto

Eddy Gysbrechts

Snelle levering,zeer functionele klantendienst,snelle omruil van door mij verkeerd bestelde onderdelen.

Koplampen

Rita Thoelen

Wij zijn heel tevreden over het contact, de bumper in perfecte staat en de juiste kleur. De levering was top.

Bumper ook laten spuiten

Werner van Laere

Keurig bedrijf wat zeer klantvriendelijk

Bumper in kleur gespoten

Edmund

Levert vlot en een passend product alleen de verzendkosten zijn bijzonder hoog per item. Achteraf samenvoegen is ook lastig voor dit bedrijf.

Bumperhouder

Hilde

Super vriendelijk en stipt op tijd geleverd

Bumper Opel corsa

Bert Daanje

Achterbumper met PDC VW T5 multivan

Chris D’hondt

Koplampen besteld. Eén lamp was defect bij aankomst, vermoedelijk door transportschade. Na telefonisch contact direct een nieuwe ontvangen. Topservice! 👍

Koplampen Fiat Ducato

hennie van ooijen

vriendelijk en goede service

div plaatwerk en bumpers grill

Parts & Paint verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Parts & Paint heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 23 mei 2019

Parts & Paint

Parts and Paint is een groothandel/internetwinkel die zich richt op de eindgebruiker, zowel B2B als particulier. Wij bieden het grootste assortiment aan autocarrosseriedelen, direct uit eigen voorraad, tegen scherp concurrerende prijzen. Ons vertrouwen in de kwaliteit van de delen die wij in ons programma hebben komt voort uit de jarenlange samenwerking (van soms méér dan 35 jaar )tussen onze importeur en de producenten.

Dinand Van Vuuren

SterSterSterHalve sterLege ster

lamp

Melvin Zandvliet

Product of service:
Voorbumper Renault Clio IV (in kleur)

Angela Delorme

in kleur gespoten zijpaneel auto