- Sterke punten
- Overzicht welke parkeermogelijkheden er zijn, zeker bij een buitenlands vliegveld (Keulen in ons geval). Voordeel is dat je ook in het Nederlands een reservering maakt, met Nederlandse informatie en vastgelegde afspraken.
- Verbeterpunten of tips
- We kregen via ParkCare het verkeerde adres van de parkeerplaats van Trema Parken bij Keulen (de vermoedelijke parkeerplaats bleek achter het gegeven adres te liggen in een volgend stratenblok), op de (vermoedelijke) parkeerplaats was niets of niemand aanwezig, en er hing een spandoek van een geheel andere vliegveld-parkeerplaats-aanbieder. Ruim twee maanden van tevoren al geprobeerd ParkCare te vragen hoe het zat met het adres (hadden we via Google streetview al gezien) maar nooit reactie gehad op onze mails en whatsapp berichten. En een telefoonnummer heeft ParkCare niet. Ter plekke was dus niemand aanwezig en bleken we dus nergens onze auto te kunnen parkeren (parkeerplaats was dicht met hekken) en hebben we nog 260 euro extra moeten betalen om een nieuwe parkeerplaats bij het vliegveld te reserveren.
Twee weken later nog geen enkele reactie op onze klacht hierover gehad (verstuurd via mail en Whatsapp)!
Wat ParkCare dus beter moet doen? Checken of de aanbieder correcte info geeft + echte klantenservice bieden ipv een mailadres en whatsappnummer waar nooit op gereageerd wordt. Beter nog: een telefoonnummer met een vriendelijke medewerker regelen!
- Heeft u extra producten geboekt
- Nee