8.5 /10

checkbox91% beveelt Parkcare aan!

Bent u goed geholpen door de klantenservice van ParkCare?
Wat vond u van de gebruiksvriendelijkheid van de website?
Wat vond u van de uitstraling van de website?

Stephan Nolte

Snelle service en in nette taxibusjes naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst in 5 min. opgehaald. Zeer tevreden over prijs kwaliteit.

Lage prijs bij vroege boeking. Snelle service
Autos niet te dicht op elkaar plaatsen ivm openen portier.

Vrauwdeunt

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer teleurstellende ervaring – geen service, geen bereikbaarheid, geen reactie Op 26-04-2025 hadden wij via Parkcare een Valet Parking geboekt, met de afspraak dat we opgehaald zouden worden. Helaas is er niemand komen opdagen. Erger nog: op geen enkel moment konden we telefonisch contact krijgen – en dat terwijl we met twee kleine kinderen midden in de nacht (rond 3 uur) voor het vliegveld stonden, met een naderende vertrektijd van onze vlucht. We hebben zeker 30 keer geprobeerd te bellen, zonder enig resultaat. Uiteindelijk heeft een behulpzame taxichauffeur ons uit de brand geholpen door een parkeerplek voor ons te vinden en ons vervolgens weer naar de terminal te brengen. Dit heeft ons naast veel stress ook flink wat extra kosten opgeleverd — bovenop het bedrag dat we al aan Parkcare betaald hadden voor een dienst die ze simpelweg niet geleverd hebben. Na terugkomst heb ik meerdere e-mails gestuurd om verhaal te halen, maar tot op heden geen enkele reactie mogen ontvangen. Dit is absoluut onacceptabel en onprofessioneel. Ik raad iedereen aan om heel goed na te denken voordat je met Parkcare in zee gaat.

niet reageren
Alles

Vermeulen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht bedrijf, niet bereikbaar!

Overzicht welke parkeermogelijkheden er zijn, zeker bij een buitenlands vliegveld (Keulen in ons geval). Voordeel is dat je ook in het Nederlands een reservering maakt, met Nederlandse informatie en vastgelegde afspraken.
We kregen via ParkCare het verkeerde adres van de parkeerplaats van Trema Parken bij Keulen (de vermoedelijke parkeerplaats bleek achter het gegeven adres te liggen in een volgend stratenblok), op de (vermoedelijke) parkeerplaats was niets of niemand aanwezig, en er hing een spandoek van een geheel andere vliegveld-parkeerplaats-aanbieder. Ruim twee maanden van tevoren al geprobeerd ParkCare te vragen hoe het zat met het adres (hadden we via Google streetview al gezien) maar nooit reactie gehad op onze mails en whatsapp berichten. En een telefoonnummer heeft ParkCare niet. Ter plekke was dus niemand aanwezig en bleken we dus nergens onze auto te kunnen parkeren (parkeerplaats was dicht met hekken) en hebben we nog 260 euro extra moeten betalen om een nieuwe parkeerplaats bij het vliegveld te reserveren. Twee weken later nog geen enkele reactie op onze klacht hierover gehad (verstuurd via mail en Whatsapp)! Wat ParkCare dus beter moet doen? Checken of de aanbieder correcte info geeft + echte klantenservice bieden ipv een mailadres en whatsappnummer waar nooit op gereageerd wordt. Beter nog: een telefoonnummer met een vriendelijke medewerker regelen!

Tp

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima prijs kwaliteit

Duurde lang en was niet op afgesproken plek de heenreis. Dit was de shell ipv airport. Hier hebben we wel 40 min. Moeten wachten
Goed bereikbaar

Peter Boom

SterSterSterSterLege ster

Ik heb ParkCare gebruikt voor parkeren op de luchthaven van Weeze en dat werkte vlekkeloos. Goed tarief, geen stress, gereserveerde plaats en eenvoudig in/uitrijden op kenteken.

Eenvoudig van proces

Dk

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte ophaal dienst 1 busje wat pendelt. En oplichterij moest bij brengen 10,00 betalen en bij terugkomst weer

Gewn
Opdoeken

EL

Lang wachten op shuttlebus

Meer shuttlebus bussen inzetten
Geen sleutel afgeven

Moonen

Reserveren soepel. Parkeren op een overzichtelijk terrein bij hotel achter een slagboom. Vlak bij het vliegveld. Zowel op heen als terugreis weinig wachttijd met de transfer.

Dicht bij vliegveld, parkeren achter slagboom bij hotel/toezicht. Shuttle sloot in ons geval top aan.
Shuttle rijdt maar op beperkte tijden.

Chantal van Goch

Makkelijk te reserveren, klein stukje lopen naar het vliegveld. Goed geregeld.

Geen tips of verbeterpunten
Kenteken doorgeven en de slagboom gaat vanzelf open

R.Kortland

Slechte service

Slechte en amateuristische afhandeling van het ophalen en brengen van de auto. Als je je kostbare auto overdraagt aan een onbekende verwacht je professionele service. Er stonden twee mannen op mijn auto te wachten die er uit zagen als twee criminelen. Geen bedrijfskleding maar in trainingspak met petje. Terwijl ik mijn auto parkeerde begon één man mijn auto met mij er nog in te filmen zonder zich ook maar eerst te identificeren of voor te stellen. Toen ik uitstapte kreeg ik meteen een telefoon onder m’n neus gedrukt waarop ik mijn handtekening moest zetten. Als klant heb je geen enkel idee waarvoor je tekent. Dat werd ook niet verteld. Je krijgt ook geen mail of schriftelijke bevestiging dat je auto is ingeleverd. Voor je gevoel hadden dit dus ook gewoon twee onbekende kunnen zijn die er met je auto vandoor zijn gegaan. Ook het ophalen ging net zo amateuristisch. Wederom kwam er iemand in een trainingspak met petje mijn auto afleveren. Ik zwaaide en hij parkeerde de auto naast me. Ik hoefde me niet te identificeren en kreeg weer meteen een telefoon onder m’n neus gedrukt waarop ik mijn handtekening moest zetten. Elke wildvreemde die had gezwaaid naar deze persoon had dus zo mijn auto mee kunnen nemen. Zonder uitleg en zonder dat ik ook maar iets kon lezen waarvoor ik nu eigenlijk had getekend verdween deze persoon weer in de menigte.
Het inleveren en ophalen van de auto ging snel

Jamilla Abouzeid

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Voor mijn vakantie heb ik mijn auto zonder enige schade afgeleverd. Bij terugkomst bleek de auto echter beschadigd te zijn. Tot mijn teleurstelling werd ik niet vriendelijk geholpen en werd er op een onduidelijke en ontwijkende manier gecommuniceerd. Er werd onderling in een andere taal gesproken (mogelijk Turks of Arabisch), wat ik niet kon verstaan, wat de situatie nog ongemakkelijker maakte. Ik raad Flypa dan ook niet aan als je jouw auto onbeschadigd terug wilt na je vakantie.

Betere parkeerplaatsen of werknemers waardoor auto’s niet beschadigd raken.

Rinske

Disaster

Really rude on the phone.
Bad service
No

Yolanda

Alles goed geregeld. We kwamen om 04.00 aan. Ik had verwacht dat het daarom wel even zou duren. Maar niets was minder waar. Aankomen, auto neerzetten en binnen 10 min in de bus naar vliegveld, top!

Snelheid van afhandeling
Geen, alles was in orde!

Camp

uitstekend

misschien de locatie beter aangeven, konden het niet meteen vinden
persoonlijk

Jeroen van Summeren

SterSterSterSterLege ster

Makkelijk te reserveren en aan te passen. Bij vertrek stond er iemand al te wachten en bij aankomst hebben we iets langer moeten wachten op de auto dan verwacht. Bij een volgende keer regel ik het zeker weer via Parkcare.

Verstaanbaarheid aan de telefoon mag wat beter.
Duidelijke afspraken en vriendelijke mensen.
Heeft u extra producten geboekt

Parkcare verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Parkcare heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 22 oktober 2016

Parkcare

Of u nu wil parkeren op Schiphol, Düsseldorf airport of vliegveld Charleroi. Vergelijken en het reserveren van een parkeerplek bij een vliegveld in Nederland, Duitsland en België doet u gemakkelijk via Parkcare.nl. Bij ons vergelijkt en boekt u enkel betrouwbare parkeeraanbieders. En dat ook nog eens voor de laagste prijs!

Brugstraat 7a1

9712AA Groningen

Bent u goed geholpen door de klantenservice van ParkCare?
Wat vond u van de gebruiksvriendelijkheid van de website?
Wat vond u van de uitstraling van de website?

Stephan Nolte

Lage prijs bij vroege boeking. Snelle service
Autos niet te dicht op elkaar plaatsen ivm openen portier.

Vrauwdeunt

niet reageren
Alles

Vermeulen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht bedrijf, niet bereikbaar!

Tp

Lang wachten op shuttlebus

Meer shuttlebus bussen inzetten
Geen sleutel afgeven

Moonen

Shuttle rijdt maar op beperkte tijden.

Chantal van Goch

Makkelijk te reserveren, klein stukje lopen naar het vliegveld. Goed geregeld.

Geen tips of verbeterpunten
Kenteken doorgeven en de slagboom gaat vanzelf open

R.Kortland

Slechte service

Het inleveren en ophalen van de auto ging snel

Jamilla Abouzeid

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Betere parkeerplaatsen of werknemers waardoor auto’s niet beschadigd raken.

Rinske

Disaster

Really rude on the phone.
Bad service

misschien de locatie beter aangeven, konden het niet meteen vinden
persoonlijk

Jeroen van Summeren

SterSterSterSterLege ster

Verstaanbaarheid aan de telefoon mag wat beter.
Duidelijke afspraken en vriendelijke mensen.

Parkcare heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10