Molema
- Verbeterpunten of tips
- Eigelijk niet
- Sterke punten
- Shuttebus mooi op tijd en auto staat klaar bij terugkomst
- Heeft u extra producten geboekt
- Nee
Erg goede ervaring zeker voor herhaling vatbaar
Super makkelijk! Vooraf reserveren, inrijden zonder iets te laten zien, en wanneer u terug komt van uw reis kunt u zo weer naar buiten rijden.
Uitstekende ervaring. Prima prijs-/kwaliteitsverhouding.
Super service en àlles verlopen zoals je mag verwachten
Heel gemakkelijk te boeken en heel snelle Service op vliegveld Dusseldorf , echt een aanrader ! 👍😘
Snelle afhandeling.Bij terug keer hebben we gebeld en 10 minuten later werd de auto gebracht. Prijs zeer gunstig!
Communicatie bij ophalen hoogst onvriendelijk en dreigend
Super toffe eerste kennismaking
Goede en snelle service!
OPLICHTERS, NIET BOEKEN!!! Geen enkele medewerker te zien op Düsseldorf airport, niet gebeld door parkcare wat beloofd was, niemand te bereiken zelfs niet tijdens kantooruren krijg je een bandje dat je belt buiten werktijden, whatsapp wordt niet op gereageerd. Hierdoor last minute hele dure parkeerplaats moeten nemen bij de luchthaven.
Reserveren bij Parkcare ging bijzonder makkelijk. Parkeren op korte afstand van het vliegveld. Kenteken herkenning maakt dat de slagbomen automatisch open gaan.
Snelle service Makkelijk gevonden
vriendelijke mensen en op afgesproken tijd aanwezig ! bij terugkomst ook vlot aanwezig !
Fijne parkeerplaats voor langparkeren Schiphol. Makkelijk bereik, snelle shuttle bus en veilige parkeerplaatsen. Klantenservice heel vriendelijk en behulpzaam. Toppie.
Parkcare verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Parkcare heeft de volgende resultaten bereikt:
Erg goede ervaring zeker voor herhaling vatbaar
Uitstekende ervaring. Prima prijs-/kwaliteitsverhouding.
Super service en àlles verlopen zoals je mag verwachten
Communicatie bij ophalen hoogst onvriendelijk en dreigend