Parkcare

Wat vond u van de uitstraling van de website?
Wat vond u van het reserveringsproces?
Bent u goed geholpen door de klantenservice van ParkCare?
Wat vond u van de gebruiksvriendelijkheid van de website?

Chantal

Hadden in januari gelijk een parkeerplek gereserveerd voor in de meivakantie. Maar aantal weken voor vertrek veranderde onze vluchttijd voor de heenreis en zouden we dus 2 uur eerder moeten aankomen... Hadden in januari gelijk een parkeerplek gereserveerd voor in de meivakantie. Maar aantal weken voor vertrek veranderde onze vluchttijd voor de heenreis en zouden we dus 2 uur eerder moeten aankomen op de parking, dit was niet mogelijk om aan te passen en werden we dus verplicht om te annuleren. Daardoor dus alle goedkopere parkeerplaatsen al volzet en 10% annuleringskosten kwijt. Maar het ergste vond ik nog om contact met dit bedrijf te kunnen krijgen, telefonisch is niet mogelijk, via email geen reactie, via onlineformulier geen reactie en via de app kreeg je na lang wachten een antwoord maar als je dan daarop reageerd hoor je niks meer die dag en kan je dus de volgende dag opnieuw beginnen met je verhaal want het appgesprek is dan bij hun verwijderd.

Klantenservice bereikbaar maken

Petra Traas

Ingezet wrsch ivm bouw grote parkeerplaatsen, we kenden nl ParkCare niet.

Bij veel bezoekers meer personeel inzetten

Pierre

Voor de eerste keer geboekt, het binnen en buiten rijden was heel duidelijk en goed geregeld.

Op parking 2 gemakkelijk en veilig kunnen parkeren

Jan van Weelden

Alles keurig geregeld, net vervoer van en naar luchthaven

Alles onder 1 dak

Anjo Smit

Ik kwam aanrijden en de chauffeur pakte mijn koffer uit de auto en begeleidde mijn naar een parkeerplaats en reed rustig naar de luchthaven. Op de terugweg ging het precies zo, geweldige service en... Ik kwam aanrijden en de chauffeur pakte mijn koffer uit de auto en begeleidde mijn naar een parkeerplaats en reed rustig naar de luchthaven. Op de terugweg ging het precies zo, geweldige service en ook nog goedkoper dan andere aanbieders! Top

Goede dienstverlening

Martijn

We hebben een goede ervaringen met parkCave
Alles ging zoals afgesproken.

Hele vriendelijke chauffeur.
Prima op tijd goede service.

Jawad

Perfect! Heel vriendelijk en vertrouwd

Vriendelijk en veilig

Ed

Prima geregeld allemaal!

Persoonlijk contact

Geen toevoegingen cq aanbevelingen

Peters

Prima geregeld. Snel en alles volgens afspraak

Snel

Auto zelf laten parkeren

Bhante Krul

Gemakkelijk

Gemakkelijk en snel

Het weer uitrijden lukte niet goed. Een medewerker van de luchthaven zei dat dit geregeld voor kwam. Verder alles goed.