Staalstra
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Snel en goed geregeld voor goede prijs
- Heeft u extra producten geboekt
- Nee
ontevreden over de service van de shuttlebus en het beheer bij de Holiday Inn
vriendelijke vlotte service, duidelijke instructies voor het afzetten en ophalen. scherpe prijs
Perfect geregeld ,goede prijs
Altijd goed en makkelijk
Vriendelijke behulpzame medewerkers die het geen probleem vonden een andere ontmoetingsplek af te spreken dan de eerder afgesproken ontmoetingsplek!
Bij wegbrengen auto bleek geen shuttlebus naar vliegveld beschikbaar. Wel vooraf betaald als zijnde inbegrepen. Uitsluitend voor 5 euro cash bleek er wel wat mogelijk. Bij terugkomst ging alles gelukkig zoals verwacht.
Voor de derde keer valet parking Perfect
Boeken en auto overdracht was een beetje gehaast maar oké. Overdrachtsprotocol getekend maar geen copy gekregen. Bij ophalen wederom onduidelijkheid. Moest 20 euro bijbetalen omdar de vlucht vertraagd was (1 uur) anders kreeg ik de autosleutels niet terug. Stond in de voorwaarde (mail) die ik nooit gekregen heb. Merkwaardig. Dit was eens maar nooit meer
Dit was de eerste keer dat we de auto afgaven aan de chauffeur van "parkcare dusseldorf airport" met het ophalen op 2 juni en het terug brengen op 13 juni van de auto bij terminal deur nr.10 Dus dat was erg relaxed en perfect geregeld!!! en dat ook nog voor een betaalbare prijs van 56 euro. Dus de volgende keer gaan we weer bij parkcare reserveren!!! En het is een aanrader voor iedereen!!!
Heel erg goed
Erg goede ervaring met ParkCare Voor ons eerste keer vliegen via Rotterdam Wilde de auto graag in een garage hebben staan Keurig op afgesproken tijd en plaats naar en van de luchthaven gebracht
Geweldig: lekker dicht bij de vertrekhal en uiterst eenvoudig te bereiken. In verband met nummerherkenning gaat de hefboom automatisch open bij aankomst en vertrek
Goed geregeld
Super makkelijk en prettig
Parkcare verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Parkcare heeft de volgende resultaten bereikt:
ontevreden over de service van de shuttlebus en het beheer bij de Holiday Inn